![]() |
Prośba o ocenę strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Prośba o ocenę strony (/Temat-Prosba-o-ocene-strony-100230) |
RE: Prośba o ocenę strony - abelabel2 - 26-10-2014 16:12 Po pierwsze nie mając skilla w photoshopie nawet z tutoriali nic się nie zdziała, chyba że będa wytłumaczone krok po kroku razem z tym gdzie kliknąć, aby utworzyć nową warstwę. Po drugie, darmowy theme nie może być. Dlaczego? Bo jest darmowy. Po trzecie twoja strona Madara Uchiha jest cieniutka, a theme jest bardzo słaby. RE: Prośba o ocenę strony - 9Jarek9 - 26-10-2014 19:31 (26-10-2014 16:00)lijon napisał(a): Pomogłeś i to naprawdę wiele Znajdziesz osoby które za 10 złotych zrobią ci profesjonalne logo, myśle że nie jest to duży wydatek. Oczywiście nie mówie o żadnych studiach graficznych, bo tam byś musiał zapłacić przynajmniej 10 razy więcej. RE: Prośba o ocenę strony - Madara Uchiha - 27-10-2014 07:22 (26-10-2014 16:12)abelabel2 napisał(a): Po pierwsze nie mając skilla w photoshopie nawet z tutoriali nic się nie zdziała, chyba że będa wytłumaczone krok po kroku razem z tym gdzie kliknąć, aby utworzyć nową warstwę. strona jest zrobiona w 2h czytaj dokładnie, wiem że słaba ale chciałem go nakierować miej więcej jak szukać dobrych darmowych szablonów i jakie wtyczki ja osobiście używam, jest taki program do robienia zajebistych themów nazywa sie artister i kosztuje ok. 400-500 zł najnowsza wersja, dzieki niemu można tworzyć własne themy i sprzedawać np. na allegro albo w innych miejscach, może warto zainwestować jak się chce ładny theme samemu zrobić, szczerze kupowanie szablonów premium, nie oznacza że nie znajdziemy równie dobrego za darmo i tak najważniejsza jest reklama aby pozyskać ruch na stronie i potencjalnych klikaczy RE: Prośba o ocenę strony - t72 - 01-11-2014 19:10 To teraz ja poprosze o opinie. Dopiero zaczynam, wiec chcialbym dowiedziec sie czego brakuje z najwazniejszych rzeczy. Jakie sa najwieksze bledy. Stronka to http://www.taniwypad.pl RE: Prośba o ocenę strony - abelabel2 - 01-11-2014 19:26 PROGRAM DO ROBIENIA THEMÓW XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD skisłem XD Programem do robienia themów jest photoshop, a żeby go dokończyć dosyć wiedzy, z zakresu webmasterstwa ![]() t72, twoim największym błędem jest zrobienei tej strony. Nawet nie zadałeś sobie trudu poszuakć darmowego motywu ![]() Mimo wszystko podoba mi się treść, powodzenia, bo to ma szansę wypalić. RE: Prośba o ocenę strony - t72 - 01-11-2014 22:19 dzięki za kubeł zimnej wody i otwarcie oczów, do tej pory głównie myślałem i skupiałem się tylko na treści oraz na formie promowania. RE: Prośba o ocenę strony - abelabel2 - 01-11-2014 23:14 Powiem więcej, mimo że zapewne nie masz żadnych umiejętności aby edytować ten motyw. Do zmiany górne menu, dodać slider z ostatnimi postami zamiast tego zdjęcia w headerze. Sidebar to porażka. Ja bym to widział w 3-kolumnowym gridzie. Niech to wygląda podobnie do http://www.loter.pl/ || http://www.fly4free.pl/ i będzie ok. Do 60USD na pewno znajdziesz odpowiadający ci szablon, a do 600usd na pewno ktoś ci zrobi dedykowany tylko dla ciebie ![]() RE: Prośba o ocenę strony - Madara Uchiha - 03-11-2014 15:44 (01-11-2014 19:26)abelabel2 napisał(a): PROGRAM DO ROBIENIA THEMÓW XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD skisłem XD no tylko w photoshopie musisz kodować theme, a w tym programie co ja napisałem theme sam jest kodowany nie trzeba żadnej programistycznej wiedzy, łatwo się podmienia grafikę, ustawia cały konspekt tylko że sporo kosztuje RE: Prośba o ocenę strony - MaLiN - 03-11-2014 23:11 Ja bym proponował bardziej upiększyć tekst - zmiana rodzaju czcionki + jakieś dodatkowe pogrubienia ważnych zdań albo słów. RE: Prośba o ocenę strony - djbaggi - 04-11-2014 15:48 popracujcie troche, najlepiej od podstaw |