Prośba o ocenę strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Prośba o ocenę strony (/Temat-Prosba-o-ocene-strony-100230) |
RE: Prośba o ocenę strony - abelabel2 - 26-10-2014 16:12 Po pierwsze nie mając skilla w photoshopie nawet z tutoriali nic się nie zdziała, chyba że będa wytłumaczone krok po kroku razem z tym gdzie kliknąć, aby utworzyć nową warstwę. Po drugie, darmowy theme nie może być. Dlaczego? Bo jest darmowy. Po trzecie twoja strona Madara Uchiha jest cieniutka, a theme jest bardzo słaby. RE: Prośba o ocenę strony - 9Jarek9 - 26-10-2014 19:31 (26-10-2014 16:00)lijon napisał(a): Pomogłeś i to naprawdę wiele Znajdziesz osoby które za 10 złotych zrobią ci profesjonalne logo, myśle że nie jest to duży wydatek. Oczywiście nie mówie o żadnych studiach graficznych, bo tam byś musiał zapłacić przynajmniej 10 razy więcej. RE: Prośba o ocenę strony - Madara Uchiha - 27-10-2014 07:22 (26-10-2014 16:12)abelabel2 napisał(a): Po pierwsze nie mając skilla w photoshopie nawet z tutoriali nic się nie zdziała, chyba że będa wytłumaczone krok po kroku razem z tym gdzie kliknąć, aby utworzyć nową warstwę. strona jest zrobiona w 2h czytaj dokładnie, wiem że słaba ale chciałem go nakierować miej więcej jak szukać dobrych darmowych szablonów i jakie wtyczki ja osobiście używam, jest taki program do robienia zajebistych themów nazywa sie artister i kosztuje ok. 400-500 zł najnowsza wersja, dzieki niemu można tworzyć własne themy i sprzedawać np. na allegro albo w innych miejscach, może warto zainwestować jak się chce ładny theme samemu zrobić, szczerze kupowanie szablonów premium, nie oznacza że nie znajdziemy równie dobrego za darmo i tak najważniejsza jest reklama aby pozyskać ruch na stronie i potencjalnych klikaczy RE: Prośba o ocenę strony - t72 - 01-11-2014 19:10 To teraz ja poprosze o opinie. Dopiero zaczynam, wiec chcialbym dowiedziec sie czego brakuje z najwazniejszych rzeczy. Jakie sa najwieksze bledy. Stronka to http://www.taniwypad.pl RE: Prośba o ocenę strony - abelabel2 - 01-11-2014 19:26 PROGRAM DO ROBIENIA THEMÓW XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD skisłem XD Programem do robienia themów jest photoshop, a żeby go dokończyć dosyć wiedzy, z zakresu webmasterstwa t72, twoim największym błędem jest zrobienei tej strony. Nawet nie zadałeś sobie trudu poszuakć darmowego motywu Mimo wszystko podoba mi się treść, powodzenia, bo to ma szansę wypalić. RE: Prośba o ocenę strony - t72 - 01-11-2014 22:19 dzięki za kubeł zimnej wody i otwarcie oczów, do tej pory głównie myślałem i skupiałem się tylko na treści oraz na formie promowania. RE: Prośba o ocenę strony - abelabel2 - 01-11-2014 23:14 Powiem więcej, mimo że zapewne nie masz żadnych umiejętności aby edytować ten motyw. Do zmiany górne menu, dodać slider z ostatnimi postami zamiast tego zdjęcia w headerze. Sidebar to porażka. Ja bym to widział w 3-kolumnowym gridzie. Niech to wygląda podobnie do http://www.loter.pl/ || http://www.fly4free.pl/ i będzie ok. Do 60USD na pewno znajdziesz odpowiadający ci szablon, a do 600usd na pewno ktoś ci zrobi dedykowany tylko dla ciebie RE: Prośba o ocenę strony - Madara Uchiha - 03-11-2014 15:44 (01-11-2014 19:26)abelabel2 napisał(a): PROGRAM DO ROBIENIA THEMÓW XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD skisłem XD no tylko w photoshopie musisz kodować theme, a w tym programie co ja napisałem theme sam jest kodowany nie trzeba żadnej programistycznej wiedzy, łatwo się podmienia grafikę, ustawia cały konspekt tylko że sporo kosztuje RE: Prośba o ocenę strony - MaLiN - 03-11-2014 23:11 Ja bym proponował bardziej upiększyć tekst - zmiana rodzaju czcionki + jakieś dodatkowe pogrubienia ważnych zdań albo słów. RE: Prośba o ocenę strony - djbaggi - 04-11-2014 15:48 popracujcie troche, najlepiej od podstaw |