Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu (/Temat-Jak-zarabiam-20-tysiecy-w-jednym-spotkaniu-100184)

Strony: 1 2 3

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - tremen - 24-10-2014 13:33

Kiedyś na moją poczte ktoś wysyłał takie mecz z dokładnym wynikiem typu 1:0, 0:0 itd niektóre były trafione niektóre nie. Była to firma zajmująca się płatnymi pewniakami i wysyłali do 1000 ludzi rozpisane wyniki wśród nich napewno ktoś dostanie trafny wynik meczu. A tu może chodzić oto że się zbiera 10 osób każdy z 500 zł i rozpisuje się mecze na różne wyniki i ktoś wygra i się dzieli na wszystkich.

Odp: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - Damkofr - 24-10-2014 13:52

widac że temat założony nie po to aby pomoc tylko żeby ktoś napisał i % prowizje wyciągnąć od chętnego.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - B_Y_K_U - 24-10-2014 13:56

Autor tematu doda coś konkretnego do swoich wypowiedzi?
Za dużo tutaj konkretów nie ma niestety...Undecided
Nikt na tym forum nikt nie włoży kilku tysięcy pln-ów w interes w którym nie wiadomo o co kaman i z łatwością można wszystko przegraćTongue
Dodaj coś od siebie, bo inaczej temat jest po prostu bezprzedmiotowy i tyle...

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - Szrejter - 24-10-2014 15:32

Przeczytaj autorze notkę od moda... I najlepiej usun lub zmien nazwę tematu

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - Diabełek - 24-10-2014 15:41

(24-10-2014 10:26)barbarian napisał(a):  Witam założyłem ten temat by podzielić się z wami szczególną wiedzą
(24-10-2014 10:26)barbarian napisał(a):  Jeśli ktoś z was ma około paru tysięcy do zainwestowania to śmiało uderzajcie do mnie
Zdecyduj się. Albo zakładasz wątek i dzielisz się swoją wiedzą, albo szukasz naiwniaków na PW z grubym portfelem. Tongue

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - marcel_kk - 24-10-2014 16:40

Nie bądźcie naiwni, nikt tutaj Wam nie da za darmo pewniaków...
Koleś założył ten temat tylko i wyłącznie po to abyście pisali na PW i dogadali
się z nim za ustalony procent bo wie że w temacie nie może jawnie się ogłosić.
Podpuścił Was pięknym trafieniem i rozmarzyły się Wasze umysły.
Co do jego skuteczności to sam napisał że trzy razy z rzędu nie trafił,
a to co dla niektórych byłaby już tragedia życiowa.
Życzę rozumu bo jego sposób polega na poszukiwaniu naiwniaków i próbowania
zarabiać na ich szczęściu.

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - mikiniki - 24-10-2014 16:58

Również wyczuwam podstęp. Bądźcie ostrożni... Nie na darmo wrzucał te wygrane wcześniej.

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - PremAccHack - 24-10-2014 17:11

Wiedza haha to jest czyste szczęście. Tu o wiedzy nie można mowic. Powodzenia zycze .

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - Klin - 24-10-2014 17:19

Nie ma tutaj żadnej wiedzy, łut szczęścia i szukanie frajerów.

Przypomniał mi się taki jeden, chyba nick miał Rhaegar. Ładnie pieniążków nakosił i zwiał. Oszukał ludzi.

Autor tematu ma 2 posty. Czytając ten temat nasuwa mi się jedno słowo na usta zaczynające się na literkę "w" posiadające 11 znaków. Wiecie o jakie słowo mi chodzi.

Niech nikt pod żadnym pozorem nie wpłaca Mu pieniędzy

Nie pozdrawiam

RE: Jak zarabiam 20 tysięcy w jednym spotkaniu - AntonioFresco - 24-10-2014 17:24

Śmierdzi to na kilometr. 2 posty i już oferty płatnej pomocy?
Podzielenie się wiedzą to jej zaprezentowanie,dyskusja, odpowiedzi na pytania, a nie wyciąganie ludzi na prywatne rozmowy celem dogadania się odnośnie %