[Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! (/Temat-Mentor-Naucze-Cie-zarabiac-100012) |
RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - michal86ole - 28-10-2014 11:03 Dlatego lepiej znaleźć kilku ludzi z którymi można się powymieniać doświadczeniem i dobrze zarabiać, niż tracić czas na "mentorowanie" i odpowiadania na pytanie co to jest wordpress i dlaczego po godzinie spamienia nie mam milionów złotych na koncie RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - dawid161622 - 28-10-2014 12:13 Jestem chętny mam dziennie kilka godzin wolnych i mogę poświęcić ten czas. Czekam na jakieś pw RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - gomes26 - 03-11-2014 21:04 Witam jestem poważnie zainteresowany zarabianie w programie partnerskim eforsa. Możesz być jednego pewien jeśli rzeczywiście nauczysz mnie zarabiać w eforsa i ja zobaczę rezultaty to zostanę twoim poleconym, na długielata. Mam 30 lat i jestem poważnym człowiekiem. Wiem, że bez pracy nie da się zobaczyć nawet zarobionego grosza. Dlatego jeśli temat jest jeszcze aktualny i miałbyś chęć mieć naprawdę wartościowego poleconego to napisz do mnie [email protected], a zobaczysz, że się nnie zawiedziesz, na tej współpracy. RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - Varnity - 23-12-2014 09:44 Tak, już ci daje 500 zł i widzę jak mi je oddajesz. RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - znanonim - 26-12-2014 16:32 (23-12-2014 09:44)Varnity napisał(a): Tak, już ci daje 500 zł i widzę jak mi je oddajesz. Ty akurat prawdopodobnie ledwo co byś tyle uzbierał, więc nawet Cię pod uwagę nie biorę Co do inwestycji i przekazania mi 500 zł, zależy kto jak do tego podchodzi. Dla mnie to nie pieniądz (to jest raz), każda inwestycja wiąże się z ryzykiem (to jest dwa), a trzy to żenujące jest plamić swoje dobre imię (zwłaszcza, że tego nicku używam na wielu wielu serwisach, stronach, etc.) dla paru groszy. @Topic Ogólnie to widzę, że mój post chyba nie został zrozumiany. Prosiłem o ZAMKNIĘCIE TEMATU (i usunięcie/przeniesienie do archiwum). MOJE MENTOROWANIE JEST NIEAKTUALNE! Mija się z celem tracenie czasu na tłumaczenie ludziom czegokolwiek, skoro w 20 osób zarobili w sumie dla mnie 100 zł, z czego zarobiły to właściwie tylko 2 osoby JEŻELI NAPRAWDĘ JESTEŚ POCZĄTKUJĄCY, SZUKASZ POMOCY I CHCESZ SZYBKO NAUCZYĆ SIĘ CZEGOŚ - podziękuj swoim kolegom z forum, którzy przyszli tylko po poradnik (tworząc fake konto, na które nigdy nie weszli), albo przyszli zmarnować mój czas, bądź liczyli na to, że samo się za nich zrobi Pozdrawiam PS PROSZĘ JESZCZE RAZ O ZAMKNIĘCIE TEMATU I USUNIĘCIE/PRZENIESIENIE DO ARCHIWUM RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - PawelC - 29-12-2014 11:32 (28-10-2014 11:03)michal86ole napisał(a): Dlatego lepiej znaleźć kilku ludzi z którymi można się powymieniać doświadczeniem i dobrze zarabiać, niż tracić czas na "mentorowanie" i odpowiadania na pytanie co to jest wordpress i dlaczego po godzinie spamienia nie mam milionów złotych na koncie Tu sie zgodze najlepiej mieć kogoś technicznego i kogoś ogarniętego z innych dziedzin i razem można ładnie napakować. Bo łączna wiedz dwóch osób moze być 3x bardziej efektywna RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - Exodisss - 13-03-2015 12:40 Aktualne ? Jeśli tak to jestem chętny wiem ze jesteś zniechecony ale ja mam jakieś pojęcie i kilka stron WWW RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - znanonim - 26-07-2015 12:52 TEMAT ZNÓW AKTUALNY! Zapraszam do współpracy! Więcej info na gg://7359490! RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - shaGuar - 26-07-2015 12:57 @[znanonim] Wyczyść skrzynkę, bo chcę napisać do Ciebie PW. RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - znanonim - 27-07-2015 17:25 @[shaGuar] skrzynka czysta, możesz słać Ale ogólnie polecam gg |