![]() |
[Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! (/Temat-Mentor-Naucze-Cie-zarabiac-100012) |
RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - michal86ole - 28-10-2014 11:03 Dlatego lepiej znaleźć kilku ludzi z którymi można się powymieniać doświadczeniem i dobrze zarabiać, niż tracić czas na "mentorowanie" i odpowiadania na pytanie co to jest wordpress i dlaczego po godzinie spamienia nie mam milionów złotych na koncie ![]() RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - dawid161622 - 28-10-2014 12:13 Jestem chętny mam dziennie kilka godzin wolnych i mogę poświęcić ten czas. Czekam na jakieś pw RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - gomes26 - 03-11-2014 21:04 Witam jestem poważnie zainteresowany zarabianie w programie partnerskim eforsa. Możesz być jednego pewien jeśli rzeczywiście nauczysz mnie zarabiać w eforsa i ja zobaczę rezultaty to zostanę twoim poleconym, na długielata. Mam 30 lat i jestem poważnym człowiekiem. Wiem, że bez pracy nie da się zobaczyć nawet zarobionego grosza. Dlatego jeśli temat jest jeszcze aktualny i miałbyś chęć mieć naprawdę wartościowego poleconego to napisz do mnie [email protected], a zobaczysz, że się nnie zawiedziesz, na tej współpracy. RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - Varnity - 23-12-2014 09:44 Tak, już ci daje 500 zł i widzę jak mi je oddajesz. RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - znanonim - 26-12-2014 16:32 (23-12-2014 09:44)Varnity napisał(a): Tak, już ci daje 500 zł i widzę jak mi je oddajesz. Ty akurat prawdopodobnie ledwo co byś tyle uzbierał, więc nawet Cię pod uwagę nie biorę ![]() Co do inwestycji i przekazania mi 500 zł, zależy kto jak do tego podchodzi. Dla mnie to nie pieniądz (to jest raz), każda inwestycja wiąże się z ryzykiem (to jest dwa), a trzy to żenujące jest plamić swoje dobre imię (zwłaszcza, że tego nicku używam na wielu wielu serwisach, stronach, etc.) dla paru groszy. @Topic Ogólnie to widzę, że mój post chyba nie został zrozumiany. Prosiłem o ZAMKNIĘCIE TEMATU (i usunięcie/przeniesienie do archiwum). MOJE MENTOROWANIE JEST NIEAKTUALNE! Mija się z celem tracenie czasu na tłumaczenie ludziom czegokolwiek, skoro w 20 osób zarobili w sumie dla mnie 100 zł, z czego zarobiły to właściwie tylko 2 osoby ![]() JEŻELI NAPRAWDĘ JESTEŚ POCZĄTKUJĄCY, SZUKASZ POMOCY I CHCESZ SZYBKO NAUCZYĆ SIĘ CZEGOŚ - podziękuj swoim kolegom z forum, którzy przyszli tylko po poradnik (tworząc fake konto, na które nigdy nie weszli), albo przyszli zmarnować mój czas, bądź liczyli na to, że samo się za nich zrobi ![]() Pozdrawiam PS PROSZĘ JESZCZE RAZ O ZAMKNIĘCIE TEMATU I USUNIĘCIE/PRZENIESIENIE DO ARCHIWUM RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - PawelC - 29-12-2014 11:32 (28-10-2014 11:03)michal86ole napisał(a): Dlatego lepiej znaleźć kilku ludzi z którymi można się powymieniać doświadczeniem i dobrze zarabiać, niż tracić czas na "mentorowanie" i odpowiadania na pytanie co to jest wordpress i dlaczego po godzinie spamienia nie mam milionów złotych na koncie Tu sie zgodze ![]() ![]() ![]() RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - Exodisss - 13-03-2015 12:40 Aktualne ? Jeśli tak to jestem chętny wiem ze jesteś zniechecony ale ja mam jakieś pojęcie i kilka stron WWW ![]() RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - znanonim - 26-07-2015 12:52 TEMAT ZNÓW AKTUALNY! Zapraszam do współpracy! Więcej info na gg://7359490! RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - shaGuar - 26-07-2015 12:57 @[znanonim] Wyczyść skrzynkę, bo chcę napisać do Ciebie PW. RE: [Mentor] Nauczę Cię zarabiać! - znanonim - 27-07-2015 17:25 @[shaGuar] skrzynka czysta, możesz słać ![]() Ale ogólnie polecam gg ![]() |