Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - imadlo - 21-02-2019 17:18

Nie być śmieszny...to że ty boisz się o nową konkurencję to nie znaczy, że nikt nie będzie w stanie pomóc i wyjaśnić na start podstawy, nie szukam żadnego mentoringu a jeżeli już się rejestruje to czemu ktoś miałby nie skorzystać na tym.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - TelegramGrzegorz - 21-02-2019 17:37

Ale co tu jest do wyjaśniania i pomagania?Logiczne że linki z alie przyjmują się najlepiej na grupach o tej tematyce? Chyba nie bedziesz spamował linkami do zegarków z Alie na grupach o miłości?Zakładasz grupę o tematyce, która Cię interesuje ( bo nikt Ci nie pozwoli dodawać swoich reflinków na swoich grupach) i działasz.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - imadlo - 21-02-2019 17:49

Dla Ciebie akurat grupy na FB to dobre rozwiązanie, ja akurat w tym temacie mam inne pomysły ale to już najwidoczniej przetestuję sam, w przyszłości na pewno opiszę tutaj co wyszło z tego.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - wrotka - 26-02-2019 15:18

próbowałam sama rozwiązać problem ale kolejny dzień nie wychodzi mi to..
przerabiam przez affiliate link w epn.. z reflinka skorzystalo kilka osob a pare kupilo towar na pewno! a mi na epn nic nie naliczylo! i tak kolejny dzien! mowie o reflinkach z ktorych mam pewnosc ze ktos kupil..
w czym jest problem? ewentualnie może coś jednak źle robie?
bardzo prosze o pomoc bo juz nie wiem gdzie szukać, forum od poczatku czytałam..

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - TelegramGrzegorz - 27-02-2019 22:58

(26-02-2019 15:18)wrotka napisał(a):  próbowałam sama rozwiązać problem ale kolejny dzień nie wychodzi mi to..
przerabiam przez affiliate link w epn.. z reflinka skorzystalo kilka osob a pare kupilo towar na pewno! a mi na epn nic nie naliczylo! i tak kolejny dzien! mowie o reflinkach z ktorych mam pewnosc ze ktos kupil..
w czym jest problem? ewentualnie może coś jednak źle robie?
bardzo prosze o pomoc bo juz nie wiem gdzie szukać, forum od poczatku czytałam..

Jesteś pewna, ze linki są dobre?Na 100% epn zalicza je do programu?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - nea86 - 01-03-2019 20:57

Jak tam u Was zlicza? U mnie nagły spadek o 80%, a raczej nie mam shadow bana. Na portals, pełno ludzi się skarży od paru dni, ze maja spadki i to wina ciasteczek i nie zaliczania kliknięć.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 03-03-2019 15:22

Czy w portals też wam źle zlicza dzienne prowizje? O wiele za dużo?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bossos - 05-03-2019 22:08

Panowie, jak tam zarobki?Nadal można wyciągnąć 100$ dziennie?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - TelegramGrzegorz - 05-03-2019 22:42

[Obrazek: 99909928472547762210.png]
Można, nawet z jednej grupy.Połowa to automat.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - TelegramGrzegorz - 21-03-2019 11:06

Mam jeszcze pytanie z innej beczki.Korzystam z linków, które podsyłają mi Chińczycy i z tego co widzę inne osoby mają te same linki ale oni dodatkowo każą pisać hasła do sprzedawcy(w katalogi nie ma wzmianki by pisać cokolwiek). Dlaczemu tak?