![]() |
Aureon Sub - Subkrypcje SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Aureon Sub - Subkrypcje SMS (/Temat-Aureon-Sub-Subkrypcje-SMS-95191) |
RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - Zielarz - 24-08-2014 22:20 Jak jest u was z wypłatami? Realizujecie większe wypłaty od ręki? takie powyzej tysiąca? RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - aureonsub - 25-08-2014 10:24 (24-08-2014 22:20)Zielarz napisał(a): Jak jest u was z wypłatami? Wypłaty są realizowane do 24 godzin , nawet jeśli jest to kilka tysięcy. RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - Zielarz - 25-08-2014 12:29 Ok w takim razie jestem zainteresowany współpracą z wami ![]() Tyle że nie po takiej stawce Jestem w stanie wygenerować kilkadziesiąt leadów dziennie. prosze o kontakt PW lub e-mail [email protected] RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - Zielarz - 25-08-2014 14:47 aureonsub powiedz mi co się dzieje przed chwilą miałem 19 leadów. Nale wszystkie leady znikły i wyskoczył 1 lead. mam nadzieje że wszystko wróci do normy. PS. Podrzucam link do swojego dziennika zarobków w aureonsub http://zarabiam.com/Temat-Zielarz-Dziennik-Pracy-Aureon-SUB-CEL-5-TYS-w-2-tygodnie-96820 RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - aureonsub - 25-08-2014 16:37 (25-08-2014 14:47)Zielarz napisał(a): aureonsub Jak już wiesz, wróciło wszystko do normy ![]() Będziemy na bieżąco śledzić ten dziennik ![]() RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - aureonsub - 26-08-2014 02:57 (25-08-2014 16:37)aureonsub napisał(a):(25-08-2014 14:47)Zielarz napisał(a): aureonsub Widzę Zielarz że administracja ma jakiś nieopisany problem wobec Ciebie,że Cię zbanowali. ![]() RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - piotrekprorok - 26-08-2014 11:58 Jak jeden użytkownik słusznie zauważył, ładne macie podejście do forum dzięki któremu istniejecie (bo to dzięki temu forum macie większość partnerów). ![]() Poziom jaki prezentujecie jest co najmniej śmieszny. RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - aureonsub - 26-08-2014 12:04 (26-08-2014 11:58)piotrekprorok napisał(a): Jak jeden użytkownik słusznie zauważył, ładne macie podejście do forum dzięki któremu istniejecie (bo to dzięki temu forum macie większość partnerów). Przepraszam jeśli tak to zostało odebrane, nie chodziło o to , że forum jest gówniane jako takie. Chodziło o to by się nie przejmował tą sytuacją związaną z forum - tak jakbym powiedział do kogoś "znowu coś w pracy Ci nie poszło - nie przejmuj się tą gównianą/pieprzona pracą". (gówniana jest skala problemu - bo nie ma się czym przejmować i wszystko można wyjaśnić) Faktem jednak jest, że można to odebrać tak jak o tym piszesz za co bardzo przepraszam, mimo że nie to miałem na myśli ![]() (była 4 w nocy - zmęczenie sprawiło, że użyłem naprawdę niefortunnego zestawienia słów - raz jeszcze przepraszam wszystkich urażonych. Nie traktowałbym tego forum w ten sposób bo przyznaję Ci rację - duża - ponad 20% częstotliwość odwiedzin jest własnie z tego forum za co chcę podziękować wszystkim. Ty bardziej publicznie i otwarcie bym tego nie robił - a czat w panelu gdzie wielu jest obserwatorów z pewnością jest takim miejscem - było by to co najmniej głupie z mojej strony ) RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - notentego - 26-08-2014 12:21 Powinniście stąd na kopach wylecieć... RE: Aureon Sub - Subkrypcje SMS - szczygielek - 26-08-2014 12:24 no niestety, rozmowa na czacie nie wyglądała zbyt profesjonalnie ![]() |