[Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach (/Temat-Sprzedam-Poradnik-jak-zarobic-na-wirtualnych-sportach-92516) |
RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 27-06-2014 12:39 @up w sumie o to tu chodzi żeby grać to co wychodzi na najpewniejsze a nie grać na siłę kolejka w kolejkę RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 30-06-2014 10:21 dodałem nową równie skuteczną metodę do poradnika i tutaj kursy już wahają się między 1.55 a 2.55 RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - lkserwis - 30-06-2014 10:58 Mozna prosic aktualizacje poradnika z ta nowa metoda? :-) Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - chladek317 - 30-06-2014 11:04 JimmyWang a ty sprzedawales ten poradnik na ma**-c***? bo tam go kupilem z 1,5tyg temu. RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - piotruss96 - 30-06-2014 11:05 Dostaniemy aktualizację czy aktualizację poradnika musimy ponownie kupić ? Co do samego sposobu to mi jakoś nie idzie ale dzięki tym informacjom co tam były to trochę zmodyfikowałem system i idzie fajnie. Od rana już 32zł także jest gitara RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 30-06-2014 11:11 @chladek317 nie, nie sprzedawałem go nigdzie ale doszły mnie słuchy, że i na tym mc i lcp sprzedawali mój poradnik... właśnie dlatego osoby, które chcą nabyć zaktualizowany poradnik muszą dopłacić 10zł, dla reszty cena 25zł RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Maniero - 30-06-2014 12:35 Nie sądzisz, ze to troszkę nie fair? Kupiliśmy i mamy płacić za update? RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 30-06-2014 12:57 Może i tak ale czy nie sądzisz, że sprzedawanie poradnika dalej bez mojej zgody jest nie fair ? Nie wiem kto to sprzedawał, wiem, że na lcp koleś o nicku majsner coś tam czy jakoś tak, co do niektórych osób jestem pewien i one mogą liczyć na update za darmo, kombinatorzy niestety nie dostaną RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Jacuss - 30-06-2014 13:02 Bardzo fajny update warto dokupić ! RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - chladek317 - 30-06-2014 13:33 Cytat:dodałem nową równie skuteczną metodę do poradnika i tutaj kursy już wahają się między 1.55 a 2.55 Huha skutecznosc jaka?? na mc koles mial podobny nick jak na lcp |