![]() |
|
Poradnik Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku (/Temat-Jak-stworzyc-stabilne-fake-konto-na-facebooku-88575) |
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Szrejter - 19-09-2014 09:22 Jezeli ludzie aktywni duzo ludu na czacie to moge je odkupic
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Pitman - 23-09-2014 10:34 Witam Czy ktoś dostał bana na robienie konto na fb z danego IP? Może słyszeliście o takim przypadku? Czy to raczej niemożliwe? Po ile macie konto jak można wiedzieć?
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Jaroox96 - 25-09-2014 11:20 Ja mam taki problem, bo miałem już chyba 3 fekt konta, co nie co robiłem nie tak i wszystkie mi zablokowali, teraz jak chce stworzyć konto odrazu po rejestracji wyskakuje mi potwierdzenie tożsamości poprzez numer telefonu.. Da się to jakoś ominąć, czy muszę znowu starter kupić ?Fb się na mnie uwziął.. potwierdziłem tożsamość lewym numerem, dołączyłem do 2 grup, zaakceptowałem 15 znajomych po chwili weryfikacja zdjęciowa
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - patyk91 - 25-09-2014 14:26 Sądzę że ktoś raportuje Twoje fake Ja dziś straciłem 3 konta, chociaz dochodziłem tylko do grup ( 2-3 grupy na 2 dni) i dodajac codzien 5 znajomych -_-
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Jaroox96 - 25-09-2014 14:32 Jeszcze 8 zł nabije na Hotcash i będę musiał zainwestować w 2/3 startery
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Rabza - 26-09-2014 19:49 Wielkie dzięki na pewno się przyda
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Lexarr - 27-09-2014 18:26 Co będziecie inwestować, tu macie za darmo: http://zarabiam.com/Temat-DARMOWE-STARTERY-jeden-temat-95688
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - roonek1 - 27-09-2014 20:32 Ja zawsze jak dodam post do grup to dostaję weryfikację na konto... nie wiem jak nadal można zarobić na tym fake koncie. RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - dawo62 - 30-09-2014 11:09 W 3 dni mam już 300 znajomych. Tylko teraz pytanie. Myślicie, że ludzie nabiorą się na subskrypcję SMS? Jak tak to jaki program będzie najlepszy? Z tego co widziałem to na grupach jest już dużo postów z FireSuba itp. RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Darven - 30-09-2014 12:00 A ja mam inne pytano: Lepsze będą subskrypcje SMS czy może CPA? |