RE: FireSub - ogólna dyskusja - FireMedia - 10-03-2014 21:51
Jutro w szranki z Wami stanie prawdziwy zagraniczny gigant w świecie afiliacyjnym...zobaczymy czy użytkownicy FireSuba wygenerują więcej leadów
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Squall112 - 10-03-2014 21:55
gdy wchodzimy w lokalizator pokazuje się strona z doładowaniami
RE: FireSub - ogólna dyskusja - MankuT - 10-03-2014 21:56
(10-03-2014 21:51)FireCash.org napisał(a): Jutro w szranki z Wami stanie prawdziwy zagraniczny gigant w świecie afiliacyjnym...zobaczymy czy użytkownicy FireSuba wygenerują więcej leadów
tzn ?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - MartinS - 10-03-2014 21:56
@Squall112
U mnie wszystko działa prawidłowo.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ksomix - 10-03-2014 21:58
Kiedy wchodzi się przez baner to przenosi nas na doładowania.
edit.
już jest dobrze nie wiem czemu tak było, ale już jest dobrze
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ASTONEQ - 10-03-2014 22:01
Nie wiem czy padło, ale jest taka opcja, że ktoś wyśle sms nie majac wystarczajacej kasy na koncie a pozniej doladuje konto i lead zostanie zaliczony ?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Inspired - 10-03-2014 22:13
Dobrze by było gdybyście pod video dodali możliwość wstawienia obrazka i dopiero po kliknięciu na start playera wyskakuje weryfikacja antyspamowa. Tego samego tyczy się stream jeśli macie go niebawem wdrożyć.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - badii - 10-03-2014 22:16
Albo w streamie, że serwis pozwala oglądać tylko uwierzytelnionym użytkownikom bo tak to może to zwiększyć konwersję ;>
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Fretax - 10-03-2014 22:23
Macie już jakieś statystyki z programu Movie? Chodzi mi dokładniej o konwersje
RE: FireSub - ogólna dyskusja - MartinS - 10-03-2014 22:24
(10-03-2014 21:25)ololo napisał(a): (10-03-2014 21:16)MartinS napisał(a): (10-03-2014 21:10)ololo napisał(a): Cytat:Hash (unikalny kod) był generowany na podstawie daty i godziny co do sekundy, a przez to że rejestrowało się kilka osób na sekundę czasami to dostali te same hashe.
Pobierz plik.
czy jest możliwość przekazania opcji (nazwa/rozmiar/ilość pobrań) w urlu?
Według nas nazwa/ROZMIAR(!)/ilość pobrań w linku to słaba opcja. Zalatuje fejkiem na kilometr, dlatego wszystkie dane są zakodowane.
To udostępnijcie api do tej funkcji. Dla mojego usera nie ma znaczenia url. Z kolei opcja przekazania w urlu tych parametrów jest jedyną opcją.
Ew. jeśli byłoby api, generowałbym urle w locie. W każdym razie ten program pozbawiony dynamicznej opcji szału nie robi.
EDIT: Możecie po prostu udostępnić kod funkcji, którą 'kodujecie'.
Dynamiczne generowanie ofert poprzez parametry URL (zalecamy jednak korzystanie z generatora w panelu który generuje krótki link z ukrytymi parametrami):
Kod:
- http://e-pobieranie.pl/set/hash_konta/tutaj_nazwa/tutaj_rozmiar/tutaj_ilosc_pobran
- http://playwatch.pl/set/hash_konta/tutaj_nazwa/tutaj_czas
Parametry oczywiście muszą być zakodowane do postaci odpowiedniej dla URL (google: url encode)
(10-03-2014 22:13)Inspired napisał(a): Dobrze by było gdybyście pod video dodali możliwość wstawienia obrazka i dopiero po kliknięciu na start playera wyskakuje weryfikacja antyspamowa. Tego samego tyczy się stream jeśli macie go niebawem wdrożyć.
W kolejnej odsłonie programu video będzie taka możliwość
|