Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego (/Temat-Instanter-ulepszamy-serwis-bledy-poprawki-co-nowego-86970) |
RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Noozer - 19-03-2014 16:43 Klienci dostają smsy o aktywacji usługi, a na instanterze cały czas nic nie rusza .. RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 19-03-2014 17:26 KOMUNIKAT: Dostaliśmy informację od Moderatora forum, iż ktoś podszywa się pod naszą sieć. UWAGA: Nie znaleźliśmy pishingu, ale w ramach bezpieczeństwa prosimy o zmianę hasła KAŻDEGO WYDAWCĘ. Domena która się podszywa to: instaner.pl (brakuje drugiego "T") Jedyna domena jakiej MY używamy pod platformę to: INSTANTER.PL Nasza strona została umieszczona w ramce na 'lewej' domenie, zatem my umieściliśmy u nich komunikat ostrzegający. Sprawa naturalnie zostanie przekazana do rejestratora domen nazwa.pl, gdzie domena została zarejestrowana. Instanter.pl RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Greative - 19-03-2014 19:12 E tam, ja na konwersje nie narzekam, caly czas mam te 5-8% i jestem zadowolony A z tymi leadami na serio cos jest nie tak. Na glownej mam napisane, ze wczoraj 14zeta, a w statystykach 17.5 Oczywiscie jest to spowodowane czasem, w jakim nalicza leada, bo tak patrze sobie dzis o godzinie 00:15 i podsumowujac dzien wczorajszy jest 14zl, natomiast kiedy wrocilem do domu o godzinie 13 magicznie przybyl mi 1lead. Patrze w statystyki, i dopiero tam znalazlem, ze zostal doliczony do dnia wczorajszego. Taki maly szczegol //edit Chyba doslownie w tej chwili rozkminiłem w panelu glownym jest napisane ile doliczylo nam zaleglych leadow w dniu dzisiejszym do dni poprzednich, a statystyki mowia Ile w danym dniu wpadlo leadow. RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - OtherName - 19-03-2014 20:33 @up No shit sherlock :-) RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - tiumer - 19-03-2014 21:52 Kiedy zostanie wprowadzone generowanie rachunków? RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Noozer - 19-03-2014 22:17 (19-03-2014 16:43)Noozer napisał(a): Klienci dostają smsy o aktywacji usługi, a na instanterze cały czas nic nie rusza .. RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - SiwyX2014x - 19-03-2014 22:31 Dodał bym powiadomienia SMS o leadach RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 19-03-2014 23:13 (19-03-2014 21:52)tiumer napisał(a): Kiedy zostanie wprowadzone generowanie rachunków? Mamy nadzieję, że do końca tego tygodnia. Rachunki i tak będziecie generować raz na miesiąc RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - tsubasan - 20-03-2014 06:52 Witam w pierwszy dzień wiosny I jak tam Instanter.pl Wyjaśniło się coś. Trochę mnie to niepokoi Fajnie, jakby dzisiaj wreszcie się udało Jakby co to piszcie na PW RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 20-03-2014 11:18 (20-03-2014 06:52)tsubasan napisał(a): Witam w pierwszy dzień wiosny I jak tam Instanter.pl Wyjaśniło się coś. Trochę mnie to niepokoi Fajnie, jakby dzisiaj wreszcie się udało Jakby co to piszcie na PW Tsubasan napisz do nas maila (otrzymałeś PW z instrukcją). Czwartek 20 Marca 2014: Wypłaty do dnia 19 zostały wysłane. Część wypłat z dnia 19 Marca została już zlecona, reszta wyjdzie do godziny 16. Pozdrawiamy! Instanter.pl |