Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. (/Temat-Aktualizacja-Wykryles-blad-Napisz-o-tym-84682) |
RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - MaLiN - 05-11-2014 12:25 No to być może mnie to spotkało, ale czy na serio powiadomienia na e-maila o nowych postach na forum, które do mnie nie przychodzą, nie są rzeczywiście winą leżącą po stronie forum? Kiedyś się o to pytałem, ale nic się nie poprawiło. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Admin - 05-11-2014 16:20 (05-11-2014 12:25)MLN napisał(a): No to być może mnie to spotkało, ale czy na serio powiadomienia na e-maila o nowych postach na forum, które do mnie nie przychodzą, nie są rzeczywiście winą leżącą po stronie forum? Kiedyś się o to pytałem, ale nic się nie poprawiło.Nie są, zarówno mi jak i innym użytkownikom forum (dopytywałem na sb oraz wśród ekipy) wiadomości dochodzą bez problemu. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Klin - 05-11-2014 18:55 Tylko ja tak mam w panelu --> edytuj opcje ? RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Majka - 05-11-2014 20:44 (05-11-2014 18:55)Klin napisał(a): Tylko ja tak mam w panelu --> edytuj opcje ? Wszyscy mają RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - AnnaKa - 05-11-2014 23:45 Dokładnie, tak. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - hertia - 10-12-2014 17:36 Po wejściu w http://zarabiam.com/stats.php na gorze nad statystykami(które się rozjeżdżają) wyświetla się: RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Fevi - 10-12-2014 21:00 Nie wiem czy to błąd czy ograniczenie mojego konta, ale gdy chcę napisać coś w dziale "KUPIE" wyskakuje mi ta informacja. " Przepraszamy, brak wpisów spełniających podane kryteria. " RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - TeYroXOfficial - 10-12-2014 22:24 @Fevi dlatego że musisz mieć minimum 50 postów Po wejściu w "Sprzedam, kupię, zamienię" masz wyraźnie napisane Więc to nie bug lecz Twoje niedopatrzenie. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - MaLiN - 11-12-2014 15:52 Czy tylko mi się nie wyświetlają na chatboxie emotikony? To znaczy w górnym panelu, gdzie mogę sobie wybrać sposród dostępnych. Na samy czacie się pokazują, ale w górnym menu wyświetla się tylko "proszę czekać" RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Szrejter - 11-12-2014 15:59 Up, mam to samo |