![]() |
Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! (/Temat-Facebook-Zarabiaj-Codziennie-77743) |
RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - marionetkaa2 - 03-11-2013 11:49 Nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnej, wyskakuję mi komunikat: "Użytkownik , do którego chcesz wysłać PW, ma wyłączony system prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać wysłana." Co do doładowania, mogłabym doładować jedynie przez moje konto bankowe w Mbanku. Pasuję Ci taka opcja? RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Trevor188 - 03-11-2013 16:37 Biorę ! za doładowanie do t-mobile ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 03-11-2013 16:51 UP. Ok. Czekam na doładowanie i wysyłam poradnik ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - kacpros - 03-11-2013 19:09 Czy sprzedaż jest limitowana czasowo? RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 03-11-2013 19:13 (03-11-2013 19:09)kacpros napisał(a): Czy sprzedaż jest limitowana czasowo? Nie sprzedaż nie jest ani czasowo, ani ilościowo ograniczona, ponieważ sposób będzie działa cały czas i nie zapowiada się, aby się wypalił. Co jakiś czas będę starał się robić aktualizację, abyście mieli najświeższe wiadomości. RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Trevor188 - 03-11-2013 19:30 Poradnik zakupiłem, duży + dla autora ![]() Poradnik naprawdę wart swoich pieniędzy, fakt że trzeba trochę usiąść do tego, ale spokojnie można tym sposobem wyciągnąć 2 tyś PLN+ / miesięcznie ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - grzybekmalutki - 03-11-2013 21:01 Zakładanie kont tą metodą na pewno jest skuteczne, chociaż do tej pory póki co tworzyłem 2 konta. Jedno niestety mi zablokowali poprzez weryfikację zdjęć. Problem tkwi w tym że nie jest to weryfikacja z 6 osobami do wyboru gdzie mogę sobie podejrzeć z innego konta i odpowiednio wybrać tylko gdzie samemu trzeba wpisać dane osoby - czy ktoś ma pomysł jak sobie z tym poradzić??? RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 04-11-2013 11:55 Poczekajcie do aktualizacji. Mam nadzieję, że pomoże Wam w tym, aby blokad konta było jak najmniej. Postaram się doprecyzować głównie ten temat właśnie. RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - pirek27 - 04-11-2013 14:30 Wygląda interesująco, sam bym chętnie zamówił. Niestety nie dam rady wysłać pm do ciebie szaman więc napisałem na twój adres mailowy z pp. Jak będziesz miał chwilę to rzuć okiem i odezwij się do mnie. RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 04-11-2013 14:39 (04-11-2013 14:30)pirek27 napisał(a): Wygląda interesująco, sam bym chętnie zamówił. Niestety nie dam rady wysłać pm do ciebie szaman więc napisałem na twój adres mailowy z pp. Jak będziesz miał chwilę to rzuć okiem i odezwij się do mnie. Jestem jeszcze do 15:30, więc możemy popisać na meilu tylko daj jakoś wiadomość, że mam nowego meila ![]() |