Max998 - mówi jak jest. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Max998 - mówi jak jest. (/Temat-Max998-mowi-jak-jest-70821) |
RE: Max998 - mówi jak jest. - Skadi - 01-09-2013 13:01 Też nie znam tych programów, ale gdzieś trafiłam na informacje, że ma być polska wersja w Warszawie RE: Max998 - mówi jak jest. - Max998 - 01-09-2013 13:35 O Boże.. RE: Max998 - mówi jak jest. - Max998 - 25-09-2013 19:38 Kiedy patrzę co dzieje się w tym kraju to chce mi się po prostu wymiotować.. Dominik, o którym nie dawno słyszeliśmy jak został skatowany przez swojego pracodawce, podcięta szyja i odcięte palce musi z własnej kieszeni zapłacić za leczenie ponieważ nie był ubezpieczony koszt tego to nawet 20 tysięcy zł. A codziennie szyją głowy, palce, ręce obsranym i brudnym menelom którzy nigdy nie raczyli podjąć się pracy! To jest właśnie POlska opieka medyczna! Ubezpieczenie powinien mieć każdy polak płacący to co każą ci z góry itp. Tutaj niestety zadbają bardziej o żula niż o normalnego obywatela, który w tych czasach chce zarobić czyli według polityków okraść państwo.. Gdyby uruchomili jakieś smsy bądź udostępnili numer konta chłopaka/rodziny bez wahania wpłaciłbym jakąś sumę pieniędzy i wierzę, że znaleźliby się ludzie podobni do mnie i chłopak wracałby do zdrowia w spokoju.. Rozumiem, że chłopak nie był ubezpieczony ale znaleźć pracę a do tego ubezpieczenie w niej to w tych czasach prawdziwy rarytas.. A urząd pracy nie chce trzymać u siebie ludzi mających pracę (wiem ze swojego doświadczenia) bądź oferuje oferty które albo są już nie aktualne lub po prostu ma jakieś śmieszne wymagania.. RE: Max998 - mówi jak jest. - Max998 - 26-09-2013 11:39 Jak się przed chwilą dowiedziałem PiS chce zrobić u siebie zbiórkę i zapłacić za leczenie Dominika. RE: Max998 - mówi jak jest. - Max998 - 15-01-2014 22:18 Witam ponownie, dawno mnie tutaj nie było. Dzisiaj poruszymy temat WOŚP a dokładniej małego Łukasza i naiwności ludzkiej na Facebooku. Cytat:Otóż wszyscy zdążyliśmy poznać Łukasza w minioną niedzielę jak udzielił wywiadu dla jednej z telewizyjnych stacji. W ten sam dzień zaraz pojawiło się kilka kont na facebooku o temacie ''pomocy dla małego Łukasza'' i teraz tak.. Kto tutaj zarabia? Łukasz czy prowadzący stronę mający z nim niewiele wspólnego? ''bijemy rekord polubień'' - na pewno będąc chorym ucieszyłbym się z takiego tytułu profilu.. Dziękuję za uwagę. RE: Max998 - mówi jak jest. - asiorek - 15-01-2014 23:17 chwilę temu dostałem zaproszenie na Fp własnie o tym łukaszu.. RE: Max998 - mówi jak jest. - Max998 - 16-01-2014 00:01 W ciągu tego czasu powstało ok. 50 takich stron i każda pisze, że jest oficjalna, wszystkie pomagają? Nie sądzę.. RE: Max998 - mówi jak jest. - b2neobux - 29-01-2014 14:41 Każdy chyba zdaje sobie sprawę z tego jak ludzie zarabiają na takich fanpage-ach xD RE: Max998 - mówi jak jest. - Driver494 - 25-04-2014 20:46 (24-06-2013 18:45)damianus627 napisał(a):(24-06-2013 17:01)BuczerProforma2 napisał(a): Co do motorów Heh aż mi się przypomniał kolega który w życiu jeździł na 2 komarkach i jednym chińskim skuterze z marketu (wszystko pożyczone) i wiecznie tak mówił. Oprócz tego zdjęcia w tle z motorami. Kiedyś nawet zrobił motor ze śniegu a jak zaczął się topić, to z kumplami chcieliśmy przenieść go pod jego klatke. Niestety pękł na pół. Później chciał nam za to naj**ać. Wielcy fani motoryzacji. Co do szpanu alkoholem. Nie nie wrzucam zdjęć jak pije alkohol. Czasem sobie wypije bo lubię. Nie trzeba tego dokumentować. Z fajkami tak samo. Uważam, że palenie nie jest powodem do dumy tylko jest moją słabością. A tak btw. Jak ktos dodaje same bezwartościowe posty możesz śmiało zablokować wyświetlanie jego postów. Sam często korzystam z tej funkcji RE: Max998 - mówi jak jest. - DonWestbam - 19-05-2014 19:48 Jak dla mnie te strony to ściema |