AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany (/Temat-AstroCash-org-Propozycje-Uzytkownikow-Zmiany-65648) |
RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 23-06-2013 12:59 (21-06-2013 21:13)adaszet napisał(a): Hm,a ja chciałbym zaproponować Astro zatrudnienie księgowej + przynajmniej jednej osoby do pomocy w organizacji serwisu którą mógłbyś obciążyć niektórymi zajęciami. Ostatnimi czasy odnoszę wrażenie, że te wszystkie obowiązki odrobinkę przerastają Tymoteusza. Nie wiem, czy jesteś na tyle skąpy i po prostu tniesz koszty, czy na tyle chciwy, że nie ufasz nikomu innemu oprócz siebie, ale na prawdę dziwię się, że to wszystko (wypłaty, umowy, restock'i, oferty i inne duperele) chcesz ogarnąć sam. Z jednej strony czuję podziw, ale równocześnie zdumienie, bo wiele już z obiecanych terminów nie zostało dotrzymanych. Zatrudnienie księgowej? Księgowa jest zatrudniona od listopada ale okej Te rzeczy są pod moją opieką i się z nich wywiązuje. Pozdrawiam! RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Skipi - 23-06-2013 14:31 Ksiegowa ma robic restocki ? ;s RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - michal86ole - 23-06-2013 18:16 (23-06-2013 14:31)Skipi napisał(a): Ksiegowa ma robic restocki ? ;s Obecnie nad Getewayem pracuje RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Roku00 - 02-07-2013 16:26 Hmm.. Nie wiem czy była taka propozycja, a nie chcę mi się czytać od pierwszej strony... więc napiszę. Myślę, że fajnym rozwiązaniem byłoby zrobić tak jak konkurencje - promowanie strony swoim użytkownikom. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - daniel42na - 02-07-2013 16:37 Tia.. może jeszcze pracowanie za Was :| To raczej słaby pomysł który nie sprawdza się w praktyce.. co widać na przykład w fc. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Gremquen - 02-07-2013 16:47 Nie wiem czy była taka propozycja, nie czytałem poprzednich postów, ale myślę, że przydałby się Gateway jak to jest w innych serwisach 2 RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - lord21 - 02-07-2013 17:17 @UP Gateway ma być wprowadzony razem z v2 Astro. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Tidus - 02-07-2013 17:35 (02-07-2013 16:47)Gremquen napisał(a): Nie wiem czy była taka propozycja, nie czytałem poprzednich postów, ale myślę, że przydałby się Gateway jak to jest w innych serwisach 2 Świetny pomysł! RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Mikoszi - 02-07-2013 17:45 Bardzo dobry pomysł z tym Gateway, dziwne że jeszcze nie zostało to zaproponowane wcześniej. Astro, co o tym myślicie? RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Skipi - 02-07-2013 23:28 Wszystko bedzie w v2 ale nie wiadomo czy w becie czy juz po becie. |