surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid (/Temat-surveymad-com-surveywage-com-lepsze-get-paid-62979) |
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 30-01-2013 23:23 Nie scam bo piszą ludzie że płaci. Próbowałeś może pisać do nich ticketa? Daj na high priority i napisz im porzadnie od siebie. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - lukasz9669 - 31-01-2013 07:50 ktos ma instat od nich ? kurde co jest mam napis no morek work RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 31-01-2013 08:16 Instanty są narazie niedostępne dla wszystkich użytkowników. Może za kilka tyg. będzie odblokowana. co do no more work to musisz po prostu sprawdzać i czekać nikt nie ma tak że bez przerwy ma taski. Co jakiś czas resetują je i wchodzą ładnie. Innym razem cały dzień nic nie złapiesz. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Rogeros - 31-01-2013 08:28 Dziś wpłynełą wypłatka 2$ znajde chwile wstawie screena. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - tomazzi - 31-01-2013 08:53 (30-01-2013 23:05)alizen napisał(a): Scam nie wypłaca już długi czas. Sprawdzcie sobie załącznik nie wiem skąd informacje, że to scam polecam zmienić wróżkę z informacji w sieci, to na wypłaty czekają osoby : - których praca jest sprawdzana i wykonane rzeczy - osoby zlecające na nie zweryfikowane konto pp, mieli już x blokad z tego tytułu ze strony pp jako transakcje nie autoryzowane - x osób czekających na pieniądze wysyła im żądania zapłaty - takie kończą tam karierę z banem RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Rogeros - 31-01-2013 10:13 Zgodnie z obietnicą wstawiam dowód. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - mordimer12 - 31-01-2013 14:19 Surveymad płaci, boże święty. " Łączna kwota: $0,85 USD Wysokość opłaty: $0,00 USD Kwota netto: $0,85 USD Przyznaj zwrot pieniędzy Na dokonanie zwrotu płatności masz następującą liczbę dni: 60. Data: 31 sty 2013 Godzina: 09:35:45 CET Status: Zakończone" A jak macie jakieś problemy z wypłatą to napiszcie do nich ticketa lub jeśli zalegają 3 dni to anulujcie i zlećcie jeszcze raz. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - sebens - 31-01-2013 14:33 z refa licze na pomoc RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - sebens - 31-01-2013 14:37 czy to survemad nie jest przypadkiem powiazane jakos z get paid? nic nie dziala dzisiaj tak samo jak w get-paid.. piszą że wykorzystałem wszystkie obrazki tak samo jak tam, więc co tu jest grane? RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 31-01-2013 14:48 @up tak po prostu jest te taski to są od jednego zleceniodawcy więc tak będzie. To z mojego refa jestes? |