Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 23-03-2012 17:32

właśnie toz robiłem Big Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 23-03-2012 20:10

Ja dopiero teraz otrzymałem wypłatę na 6,5 euroBig Grin
Z poprzedniego konta wycofuję za chwilę te 7,5 euro zaległe i przenoszę na moneybookers.
I za chwile spróbuję kupić ten vpn Big Grin
Od jutra dużo roboty Big Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 23-03-2012 20:15

a robiles akcje z polskiego ip? Tylko do wyplaty fr?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 23-03-2012 20:34

witam, mogłby ktos troche przyblizyc o tym vpn ?jak to zrobic?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 23-03-2012 20:35

ja od początku do końca robiłem przez proxy (strasznie zamulało)
dla tego teraz chcę kupić ten vpn
tylko że mam mały problem, a konkretnie hidemyass nie obsługuje płatności moneybookers, czy ktoś byłby chętny na wymianę?
dam 10 euro na MoneyBookers za 13 dolców na PayPal lub AlertPay.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 24-03-2012 09:47

ile trzeba czekać? wczoraj o 16 zlecone do teraz nie ma akceptacji ;p

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 24-03-2012 10:33

Widocznie nie ma Rene,bo ja też z jednego konta czekam na anulowanie

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 24-03-2012 20:43

Teedzio jeśli masz tak dużo ip to może podasz chociaż z 4 na pw ? :>

@Proszę ;/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 24-03-2012 20:55

(24-03-2012 20:43)dennisek78 napisał(a):  Teedzio jeśli masz tak dużo ip to może podasz chociaż z 4 na pw ? :>

@Proszę ;/
dennisek78 ponoć w sponsokdo 40 euro wyciągasz, wiec nie stać cie zapłacic 11 dolców za VPN'na na miesiąc że musisz żebrać Big Grin ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 24-03-2012 23:09

dennisek78 z chęcią,ale sam nie mam aż tylu jak ci się wydaję.
Raptem 4-5 z których zarabiam na veuro Smile