SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje (/Temat-SurfBar-I-Gagnant-la-barre-zarabianie-przez-internet-praca-dodatkowa-inwestycje-48822) |
RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Yhev12 - 21-05-2012 09:16 MrocznyKILL zarejestrowałem sie z twojego refa dopomozesz cos w tych poleconych ? RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 21-05-2012 10:33 (17-05-2012 19:29)MrocznyKILL napisał(a): Niestety sposób nie aktualny ( Admin serwisu w którym była bardzo atrakcyjna forma reklamy wycofał ją ) ... Osoby które do mnie pisały w tej sprawie i zapisały się w serwisie inwestując swój czas otrzymają ode mnie rekompensatę w postaci punktów w serwisie I-gagnant ba barre (maksymalny czas oczekiwania do 7 dni). Edit: Wskazówki odnoście standardowego zdobywania poleconych nadal aktualne. 3 metody promowania: 1.Inwestor- najskuteczniejsza (powiem gdzie najlepiej inwestować- gdzie najtaniej i skutecznie) 2.Promotor- średnia skuteczność ale za FREE (powiem gdzie najlepiej się zapisać aby kupić reklamę za zarobki) 3.Spamer- dość wysoka skuteczność... nie polecam ale prezentuje wszystkie metody... RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Yhev12 - 21-05-2012 10:39 Mroczny da rade cos tam wysłac ? RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 21-05-2012 10:47 (21-05-2012 10:39)Yhev12 napisał(a): Mroczny da rade cos tam wysłac ? Żeby zbyt nie offtopować w temacie odezwij sie na gg2606410 RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Masterek - 21-05-2012 23:43 Mroczny a Tobie coś wysłać? RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - tomazzi - 22-05-2012 08:44 patrząc na datę tematu i postu z tego tematu: http://zarabiam.com/Temat-Surfbar-I-Gagnant-Barre-48296 to post i temat mrocznykill powinien wylecieć do kosza bo jest dublem założonym 13 dni później ... post i temat zgłoszony RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 22-05-2012 11:49 (22-05-2012 08:44)tomazzi napisał(a): patrząc na datę tematu i postu z tego tematu: Tu trzeba podejść do regulaminu "po ludzku" ... I mam nadzieje że moderacja jest także tego zdania. Usunięcie rozwiniętego tematu z popularną ankiet szczegółowym opisem i dowodami wypłat na jakieś wypociny no bez przesady... RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - tomazzi - 22-05-2012 11:54 ale myślę, że regulamin obejmuje wszystkich po równo i zasady są zasadami ... temat którego link podałem jest założony o 13 dni wcześniej od twojego a twój jest jego dublem ... gdyby moderatorzy wcześniej to widzieli to już dawno twój temat byłby w koszu bo chyba nie myślisz, że usunięty zostanie temat chłopaka który założył go zgodnie z regulaminem w przeciwieństwie do ciebie bo nie on zdublował twój temat i złamał regulamin tylko ty zdublowałeś jego temat i ty złamałeś regulamin RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 22-05-2012 11:59 (22-05-2012 11:54)tomazzi napisał(a): ale myślę, że regulamin obejmuje wszystkich po równo i zasady są zasadami ... Autor tamtego tematu kipi sobie z moderacji nie dość że maskuje to i ma za mało postów na dodanie nawet nie zamaskowanego reflinka... Ok decyzję co do losów tematu oddaje pod osąd moderacji... Nawet jeśli temat trafi do kosza to jak na razie jeszcze w nim nie jest wiec nie ma co siać Offtopu. RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - tomazzi - 22-05-2012 12:04 no kill to z takim podejściem jak twoje i idąc dalej twoją drogą myślenia to ludzie do dzieła ... dublować istniejące tematy, rozwinąć je i pomimo, że będą dublami to mają zostać bo będą wasze bardziej rozwinięte od 1 osoby która założyła temat na forum i może zawody zrobimy forumowe która osoba będzie miała swój temat ze 100 o tym samym bardziej rozwiniętym od drugiego pomyśl kill logicznie ... |