![]() |
anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! (/Temat-anno1777-com-pierwsza-na-swiecie-platna-gra-przegladarkowa-44049) |
RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 26-08-2012 12:27 Pawkus jak nie masz dowodu to po prostu zeskanuj legitke szkolna pewnie ci uznaja w koncu to takze dowod tozsamosci ze zdjeciem ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Davi - 26-08-2012 12:50 A ile na tym dziennie zarabiacie? RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 26-08-2012 14:00 Nie da sie powiedziec. Im wiecej grasz i zainwestujesz kasy w ubrania czy bronie tym wiecej zarobisz. Z tego co ja widze to wchodzac jedynie po to zeby odebrac bonus i pojsc do pracy bez niewolnikow jedynie wynajmujac dom i kupujac co 5 dni wino mozna zarobic tak 1-3 euro na miesiac RE: zarabianie w grze przelądarkowej - ikar - 26-08-2012 22:27 Jeżeli nie masz 18 lat i dowodu, to możesz wybrać opcje werfikacjii konta przez list. Ja nie chciałem podawać dannych ani im płacić, więc właśnie tę opcje wybrałem. List doszedł do mnie bez problemu w niecały tydzień. RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 26-08-2012 23:15 http://www.anno-1777.pl/2012/05/jak-zweryfikowac-konto-na.html#more Polecam przeczytac jezeli ktos ma problem z weryfikacja ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - casern1 - 27-08-2012 19:55 (26-08-2012 14:00)Xzibin napisał(a): Nie da sie powiedziec. Im wiecej grasz i zainwestujesz kasy w ubrania czy bronie tym wiecej zarobisz. Z tego co ja widze to wchodzac jedynie po to zeby odebrac bonus i pojsc do pracy bez niewolnikow jedynie wynajmujac dom i kupujac co 5 dni wino mozna zarobic tak 1-3 euro na miesiacco 5 dni ??l ja kupuje codziennie o podobnej porze bo , wino i prace mozesz rozpoczynac co 24H. bo jak kupisz co 5 dni to wino to twoje walles nigdy chyba wzrasta wiecej niz ~~20..nawet tylko to rabiac zajmie ci to 3minutydosłownie.. ja w dwa tyg ogarnalem ponad 29zł , teraz zbieram na jakas bron i ciuch i bede podbijal jakies panstwa bo od nich na start masz zwrot 1golda( koszt zaatakowania panstwa) , do tego masz % od pracy ludkow. czy tj ty placisz podatek od pracy ktora wykonujesz. dodam ze nie mam zweryfikowanego konta ani nie mam dodanych tych 10zdjec dzieki ktorym otrzymujesz 0,75zł . RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 27-08-2012 21:32 Codziennie wynajmuje mieszkanie (place okolo 30 groszy za dzien) i kupilem rekawiczki za 9zl. Uwierz mi nigdy mi nie spadl wellness ponizej 40% a codziennie pracuje i atakuje tyle osob ile sie da (dopoki sie limit nie wlaczy). Jak dla mnie wydac 1,5zl na wino a zaplacic 30 groszy za dom a oba daja tyle samo to jednak mowi to samo za siebie ![]() ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - casern1 - 28-08-2012 11:00 no tak ale ile kosztuje poczatkowo mieszkanie to juz inna bajka. na poczatek pozostaje tylko wino i walka, dopiero jak dobijesz do tych nastu zł to mozesz myslec o wynajmie. RE: zarabianie w grze przelądarkowej - duzypawel - 28-08-2012 11:16 ja kiedyś skrupulatnie liczyłem w excelu warianty z winem i wynajmem mieszkania w Polsce i wyszło mi, że: - początkowo, dopóki nie zdobędzie się ok 40-50 economical score warto jedynie kupować wino w 5 dniu pracy i być bezdomnym. - po osiągnięciu pewnego pułapu (na chwilę gdy to liczyłem było to ok 40-50) ES warto zainwestować w 5* dom i wino - nadal jedynie w 5 dniu pracy - jak ktoś jest bardzo aktywnym graczem to mając już większe dochody warto zainwestować w ubrania, które również zwiększają wellnes ale wino nadal opłaca się pić tylko w dniu bonusu - jest za drogie by codziennie tankować ![]() ale może od czasu gdy to kalkulowałem (ok 3 mies temu) zmieniły się stawki w Pl albo potaniało wino/domy - nie wiem, siedzę na Malcie ![]() RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 28-08-2012 11:53 No wlasnie duzypawel chcialem sie zapytac na malcie sie oplaca siedziec? Bo tak mysle nad zmiana obywatelstwa bo w polsce wszystko drogie a bonusy male niestety. Moglbys mi powiedziec ile za prace sie dostaje, bonusy, ile zaplace wynajem domu, za zestaw ubran i broni? Co do wynajmu: 1 dzien w warszawie domku 5* kosztuje 35 groszy aktualnie a w krakowie 34 grosze. Wino 5* 1,74. Policzylem sobie dzisiaj ze przy moim aktualnym wyniku ekonomicznym (19) przy kupnie wina dostane 1,08zl wiecej za dzien pracy przy czym wino kosztuje 1,74. Za walki dostane okolo 2 grosze wiecej a przy limicie bodajrze 15 czy 20 zarobie max 40groszy wiecej. Wiec i tak jestem na minusie ponad 50groszy. Nie wiem jak wy kombinujecie ale wino sie nie oplaca do zwyklej pracy i ataku. Do udzialu w wojnie sie oplaca. PS: Zastanawiam sie tez nad Mongolia ktos moze pomoc w wyborze? |