anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: anno1777.com - pierwsza na świecie platna gra przeglądarkowa! (/Temat-anno1777-com-pierwsza-na-swiecie-platna-gra-przegladarkowa-44049) |
RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 26-08-2012 12:27 Pawkus jak nie masz dowodu to po prostu zeskanuj legitke szkolna pewnie ci uznaja w koncu to takze dowod tozsamosci ze zdjeciem RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Davi - 26-08-2012 12:50 A ile na tym dziennie zarabiacie? RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 26-08-2012 14:00 Nie da sie powiedziec. Im wiecej grasz i zainwestujesz kasy w ubrania czy bronie tym wiecej zarobisz. Z tego co ja widze to wchodzac jedynie po to zeby odebrac bonus i pojsc do pracy bez niewolnikow jedynie wynajmujac dom i kupujac co 5 dni wino mozna zarobic tak 1-3 euro na miesiac RE: zarabianie w grze przelądarkowej - ikar - 26-08-2012 22:27 Jeżeli nie masz 18 lat i dowodu, to możesz wybrać opcje werfikacjii konta przez list. Ja nie chciałem podawać dannych ani im płacić, więc właśnie tę opcje wybrałem. List doszedł do mnie bez problemu w niecały tydzień. RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 26-08-2012 23:15 http://www.anno-1777.pl/2012/05/jak-zweryfikowac-konto-na.html#more Polecam przeczytac jezeli ktos ma problem z weryfikacja RE: zarabianie w grze przelądarkowej - casern1 - 27-08-2012 19:55 (26-08-2012 14:00)Xzibin napisał(a): Nie da sie powiedziec. Im wiecej grasz i zainwestujesz kasy w ubrania czy bronie tym wiecej zarobisz. Z tego co ja widze to wchodzac jedynie po to zeby odebrac bonus i pojsc do pracy bez niewolnikow jedynie wynajmujac dom i kupujac co 5 dni wino mozna zarobic tak 1-3 euro na miesiacco 5 dni ??l ja kupuje codziennie o podobnej porze bo , wino i prace mozesz rozpoczynac co 24H. bo jak kupisz co 5 dni to wino to twoje walles nigdy chyba wzrasta wiecej niz ~~20..nawet tylko to rabiac zajmie ci to 3minutydosłownie.. ja w dwa tyg ogarnalem ponad 29zł , teraz zbieram na jakas bron i ciuch i bede podbijal jakies panstwa bo od nich na start masz zwrot 1golda( koszt zaatakowania panstwa) , do tego masz % od pracy ludkow. czy tj ty placisz podatek od pracy ktora wykonujesz. dodam ze nie mam zweryfikowanego konta ani nie mam dodanych tych 10zdjec dzieki ktorym otrzymujesz 0,75zł . RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 27-08-2012 21:32 Codziennie wynajmuje mieszkanie (place okolo 30 groszy za dzien) i kupilem rekawiczki za 9zl. Uwierz mi nigdy mi nie spadl wellness ponizej 40% a codziennie pracuje i atakuje tyle osob ile sie da (dopoki sie limit nie wlaczy). Jak dla mnie wydac 1,5zl na wino a zaplacic 30 groszy za dom a oba daja tyle samo to jednak mowi to samo za siebie. Kupno wina na pewno nie da ci wiecej zysku za prace niz 1zl wiec to tylko marnowanie pieniedzy moim zdaniem no chyba ze odbiera sie bonus bo to wtedy dostajesz 3,5zl wiecej czyli 2zl wiecej na czysto. Ja mam zamiar zebrac zestaw ubran Q5 a potem zbieram na bron i ciuchy bojowe . Tez mam zamiar brac udzial w wojnach i podbijaniu ladow. Firmy czy tam wymiany walut z minimalnym zyskiem to nie dla mnie RE: zarabianie w grze przelądarkowej - casern1 - 28-08-2012 11:00 no tak ale ile kosztuje poczatkowo mieszkanie to juz inna bajka. na poczatek pozostaje tylko wino i walka, dopiero jak dobijesz do tych nastu zł to mozesz myslec o wynajmie. RE: zarabianie w grze przelądarkowej - duzypawel - 28-08-2012 11:16 ja kiedyś skrupulatnie liczyłem w excelu warianty z winem i wynajmem mieszkania w Polsce i wyszło mi, że: - początkowo, dopóki nie zdobędzie się ok 40-50 economical score warto jedynie kupować wino w 5 dniu pracy i być bezdomnym. - po osiągnięciu pewnego pułapu (na chwilę gdy to liczyłem było to ok 40-50) ES warto zainwestować w 5* dom i wino - nadal jedynie w 5 dniu pracy - jak ktoś jest bardzo aktywnym graczem to mając już większe dochody warto zainwestować w ubrania, które również zwiększają wellnes ale wino nadal opłaca się pić tylko w dniu bonusu - jest za drogie by codziennie tankować ale może od czasu gdy to kalkulowałem (ok 3 mies temu) zmieniły się stawki w Pl albo potaniało wino/domy - nie wiem, siedzę na Malcie RE: zarabianie w grze przelądarkowej - Xzibin - 28-08-2012 11:53 No wlasnie duzypawel chcialem sie zapytac na malcie sie oplaca siedziec? Bo tak mysle nad zmiana obywatelstwa bo w polsce wszystko drogie a bonusy male niestety. Moglbys mi powiedziec ile za prace sie dostaje, bonusy, ile zaplace wynajem domu, za zestaw ubran i broni? Co do wynajmu: 1 dzien w warszawie domku 5* kosztuje 35 groszy aktualnie a w krakowie 34 grosze. Wino 5* 1,74. Policzylem sobie dzisiaj ze przy moim aktualnym wyniku ekonomicznym (19) przy kupnie wina dostane 1,08zl wiecej za dzien pracy przy czym wino kosztuje 1,74. Za walki dostane okolo 2 grosze wiecej a przy limicie bodajrze 15 czy 20 zarobie max 40groszy wiecej. Wiec i tak jestem na minusie ponad 50groszy. Nie wiem jak wy kombinujecie ale wino sie nie oplaca do zwyklej pracy i ataku. Do udzialu w wojnie sie oplaca. PS: Zastanawiam sie tez nad Mongolia ktos moze pomoc w wyborze? |