![]() |
Jakimi sposobami zarabiacie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jakimi sposobami zarabiacie ? (/Temat-Jakimi-sposobami-zarabiacie-39382) |
RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - JasiuJames - 06-10-2012 22:41 Możecie mi wytłumaczyć w jaki sposób zarabiacie na reklamach ? No po prostu tego nie kumam. Wujek Google.. tak ? Czytałem ale nie skumałem :/ Chodzi mi o to w jaki sposób. RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Nikodemsky - 06-10-2012 22:57 Szczerze mówiąc tematu sam wcześniej nie rozumiałem ale do tego potrzeba wiedzy i to obszernej - nie działa to na zasadzie "załóż stronę i na drugi dzień wklep reklamę", zarabianie na reklamach to dość skomplikowany temat(mówiąc "zarabianie" mam na myśli sumy większe, niż 20zł na miesiąc) Wujek google jest jedną z opcji - idealną do stron z dużym ruchem i odpowiednio dobraną niszą, mając kilka stron z dużym ruchem możesz zarobić w miesiąc bez problemu minimalną krajową a nawet więcej ![]() W Polsce jest masa sieci reklamowych - jednak to też nie jest tak, że na każdej zarobisz jakieś grube sumy, strona musi mieć odpowiedni ruch na codzień i zachęcać treścią, inaczej nawet grosza nie zarobisz ;p Oczywiście jest jeszcze jedna opcja z reklam i moim zdaniem jest jedną z lepszych - reklamy dedykowane - jeśli reklamodawca sam się do Ciebie zgłasza, możesz być pewny, że Twoja witryna jest wartościowa ![]() No i jest jeszcze kwestia rynku zagranicznego - reklamodawcy z Francji/USA płacą najwięcej, więc jeśli znasz język, znajdziesz niszę i dobrze ją wypromujesz - zarobisz więcej niż na polskich stronach(nie mówię o PPD, tylko normalnych sieciach afiliacyjnych z USA/Francji itd. ) Jak pasuje Tobie zarabianie groszy - pobaw się w sieci, gdzie jest możliwość motywowania leadów ale za te sumy kupisz sobie co najwyżej kilka piw czy kilka paczek papierosów. Poczytaj trochę tematów na forum, dowiesz się tutaj bardzo wiele - reszty dowiesz się z googli, od odpowiednich osób i może kilku innych źródeł - ale przede wszystkim wymaga to wkładu czasu i pracy, nie jest to zabawa na 5 minut. RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - poloduda - 22-02-2013 14:02 Pan u góry nielegalna piramidka ![]() RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Kacpersky12 - 25-02-2013 20:38 sztuczne zarabianie na stronce ![]() RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - RockShox - 28-02-2013 20:44 Po prostu dajesz swoje zdjęcie do gazety wyborczej piszesz ze jestes do wynajecia i dajesz za free i lubisz ostrą jazdę bez 3manki i to jest reklama kumasz RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - bios - 28-02-2013 20:59 ppa ![]() RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - juulkaa155 - 01-03-2013 12:06 Witam wszystkich zgromadzonych tu na tym świetnym forum!! Moim głównym źródłem dochodu jest korzystanie ze wszelkich możliwości zarobku jakie oferuje mi jak i oczywiście Wam strona internetowa http://www.sefik.com . Jest ot bardzo przyjazne miejsce, mówie szczerze, już nawet sam kolor zielony wzbudza wielkie zaufanie. Ale do rzeczy. Głównie co tu robie to po prostu klikam i klikam na mnóstwo reklam a pieniążki w postaci punktów po prostu do mnie lecą, potem mogę oczwyscie wymienic je sobie na pieniadzki , im wiecej ich uzbieram tym lepiej. Możecie oczywiscie założyc sobie tutaj swój profil i też zarabiać tak jak ja, dodam jeszcze, że oprócz klikania w same reklamy możecie również pobierać różne pliki oraz możecie robić naprawdę wiele wiele innych rzeczy, daje to ogromną możliwośc rozwoju, nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy ze jest to jedna z najprezniej dzialajacych stron intrnetowych na swiecie. Jednak co ja tu wam bede opowiadac, jesli chcecie sie przekonac o je swietnosci sami sie zarejestrujcie, to zajmie tylko chwile i przekonacie sie ze naprawde warto, im dluzej w tym jestes tym wiecej zyskujesz, wyplaty sa naprawde pokazne, poza tym jest wiele konkursow i innym mozliwosci zarobku, to takie ciekawe i motywujace, nie czekajcie az pieniadze wam same wpadna tylko do dzieła! ![]() RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - mona253 - 01-03-2013 14:32 witam jestem nowa proszę o małą pomoc jak to się wszystko kręci RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Sp00n - 01-03-2013 18:09 Miała być dyskusja jak zarabiacie a się FAQ zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Jakimi sposobami zarabiacie ? - Fudal94 - 01-03-2013 23:13 http://www.surveywage.com głównie taski,bawiłem sie w ppa lecz coś nie ruszyło,trudno ![]() |