[BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu (/Temat-BID-LockerzBidHelper-by-Grze-chu-27644) |
RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - GTWMarek - 20-03-2011 18:08 jestes koksem ze masz 3 posty hah RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 20-03-2011 18:09 @tomko111: Prawa autorskie oraz zobowiązanie do ich przestrzegania obowiązują na każdym kodzie, nawet pisanym w notatniku i kompletnie nie zabezpieczonym/zaciemnionym. Przykład troche z innej beczki, jako że pewnie chodzisz do szkoły, to rozumiem zabezpieczasz swoje prace domowe przed kopiowaniem stosując algorytmy szyfrujące? Na marginesie wszystko co stworzysz, czy to w internecie, czy w zeszycie, czy na ścianie w szkolnej toalecie, masz do tego pełne prawa autorskie. @GTWMarek: sam się pogrążasz... jesteś chamski i bezczelny. To że ktoś ma małe doświadczenie na forum nie znaczy że nie ma prawa się wypowiadać w temacie, tym bardziej że akurat ma 100% racji RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - GTWMarek - 20-03-2011 18:12 no dobra ma prawa autorskie kumpel kupił od ciebie i przyszedł do mnie z tym skryptem i chce zainstalować na swoim pcku to jest legalne a pozatym nie masz licencji do tego to jak mam się dowiedziec ze to twoje? sry jaka pewność żę to twoje RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 20-03-2011 18:20 Boże ... widzisz i nie grzmisz... W takim razie proszę o pokazanie mi pisemnego zrzeczenia się praw autorskich przeze mnie na rzecz twojego kumpla. Nikomu nie sprzedawałem praw autorskich do skryptu, a jedynie licencje na jego użytkowanie... może jest coś o czym nie wiem? Użytkowanie skryptu =/= prawa autorskie RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Surlope - 20-03-2011 18:44 Grzechu stworzył bardzo dobrego bota , sam będąc początkującym nie mogłem zgarnąć nawet chustki wartej 15$ . Przytoczę tu dobry cytat " Nie ważne jaki masz pędzel , ważne jak malujesz " Wystarczy trochę ruszyć głową i można zgarnąć dużo . @ Co do tego zera niżej , musisz człowieku pamiętać że każdy twój ruch w sieci zostawia ślad. Myślisz że jak ty jesteś taki tępy i umiesz tylko odpalić Youtube i Facebooka to inni na tym się nie znają ? Jeden ruch i mamy twoje IP , od IP dojdziemy do sieci a pózniej już z górki i masz pozew za kradzież. Zastanów się czasem dziecko co robisz , internet nie jest dla każdego. RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - GTWMarek - 20-03-2011 20:57 człowieku dajcie sę spokuj nie jestem taki ułomny, wiem że możecie mnieć odemnie ip mam szyfrowane ip se szukajcie a kto mi udowodni że wogule mam ten skrypt ? RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Driver - 20-03-2011 21:04 piszesz tutaj ze go masz RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Coristo - 20-03-2011 21:09 Hah.... i tak by Cie znaleźli.Bo jakoś hakerów łapią to raptem Ciebie już nie złapią ? RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Nutric - 20-03-2011 21:21 (20-03-2011 20:57)GTWMarek napisał(a): człowieku dajcie sę spokuj nie jestem taki ułomny, wiem że możecie mnieć odemnie ip mam szyfrowane ip se szukajcie a kto mi udowodni że wogule mam ten skrypt ? Lepiej weź się do słownika, a nie na lockerz siedzisz. na 27 słów zrobiłeś 3 błędy ortograficzne. Myślisz, że szyfrowane IP jest mega tajne? Powodzenia RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - GTWMarek - 20-03-2011 21:39 a co ma ortografia do bota o boże Czy ty mnie krytykujesz>? Umiesz tylko krytykować.;> |