![]() |
Kodowanie, sprzedaż, akcje na 2023 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kodowanie, sprzedaż, akcje na 2023 (/Temat-Kodowanie-sprzedaz-akcje-na-2023-160817) |
RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 15-06-2020 08:44 Z dniem dzisiejszym kończę dziennik. Mam nadzieję, że dziennik przypadł wam do gustu i był dla niektórych inspiracją do działania. Może za kilka lat go odkopię i zrobię aktualizację. Napiszę tylko co dalej będę robił: -> dalej zlecenia -> skupię się na sprzedaży (moim celem jest 15 przesyłek dziennie bo jest to około 1h roboty żeby to ogarnąć, a pieniężnie wychodzi tyle samo co za zlecenie, które robię 2-5h) -> dalej będę inwestował w kryptowaluty i może nawet jakieś akcje, bo uważam, że mam naprawdę niezłą strategię grania -> dalej będę robił swoją farmę trochę ją powiększę i zautomatyzuję, nie wiem czy będę to rozwijał bardziej w sensie kupował ziemię i powiększał, ale raczej nie -> no i strona + seo RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 19-06-2020 10:38 Dobra robię tam dalej dziennik. 19.06.2020 Zlecenia: Wykonałem 1 zlecenie od tamtego czasu. Sprzedaż: Przyszła mi paczka z aliexpress, wysłałem kilka przesyłek. Własna strona+SEO: Coś tam się dzieje. ![]() Kryptowaluty: Dokupiłem trochę, jeszcze się zastanawiam czy nie dokupić. ![]() Uprawa: Wszystko dobrze rośnie, jedynie bakłażany w domu nie wyszły. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 21-06-2020 10:57 21.06.2020 Sprzedaż: W tym tygodniu co będzie przyjdzie do mnie przesyłka z chin. Kryptowaluty: Dokupiłem trochę, aktualnie mam tyle: ![]() RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - radek0389 - 21-06-2020 20:41 A jak amazon? Konto dalej stoi bez blokad? Oni tam kiedy weryfikują strony www? Bo założyłem konto, podałem adresy www i nic, żadnej weryfikacji nie wymagają. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 22-06-2020 05:22 weryfikacja jest po 3 wygenerowanych sprzedażach, tam maila tobie przysłali, nie nie działam z Amazonem i już nie będę działał RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 23-06-2020 14:54 23.06.2020 Zlecenia: Wykonałem dwa małe zleconka. Stronę internetową oraz tło do fanpage'a. Sprzedaż: Wysłałem 3 przesyłki. Kryptowaluty: Aktualny stan. ![]() Dzisiaj zrobiłem, ważną rzecz, a mianowicie rozdzieliłem sobie portfel na różne portfele czyli sprzedaż, uprawa, mój portfel do życia codzienniego, kasa w banku, kryptowaluty oraz odkładam sobie też część. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 26-06-2020 11:10 26.06.2020 Zlecenia: Wykonałem jedno zlecenie, grę snake w C# + dokumentację. Sprzedaż: Dzisiaj wysyłam 2 przesyłki. Kryptowaluty: Aktualny stan: ![]() RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 30-06-2020 06:47 Podsumowanie Czerwca W czerwcu mogło być lepiej dużo się obijałem, ostatnio 2 dni nie miałem internetu też, mogło się zakończyć lepiej. Zlecenia: 2125 zł Sprzedaż: 264 zł Statystyki ogólne sprzedaży: ![]() Wartość itemów aktualnie to 3200 zł. Jednego przedmiotu do tej pory nie mogę sprzedać. Przyszły 2 nowe przesyłki z ali i testuję nowe itemy czy ktoś chce to kupować. Uprawa: Mało też przy uprawie robiłem, padało cały czas to nawet podlewać nie trzeba było, chwasty tylko wyrywałem jak nie było internetu. Papryka: Powoli rośnie, na razie naliczyłem tylko kilka sztuk, chyba w tunelu lepiej by rosły. ![]() Pomidory: Nawet dobrze rosną niedługo pewnie kwiatki puszczą. ![]() Pory: Nawet dobrze rosną. ![]() Sałata: Trochę już zerwałem sałaty, powoli ją zbieram. Używam do sałatek i na kanapki. Tam na zdjęciu z tacką może jest 1/20 całej sałaty i jeszcze mi druga rośnie już. Sałata i rzodkiewka jest łatwa w uprawie. ![]() ![]() ![]() Koperek: Trochę mniej mi wyrośnie niż zakładałem, kret i pies popsuli mi tam trochę tego koperku. ![]() Bazylia: Ładnie rośnie w tunelu. ![]() Papryka Chilli w tunelu: ![]() Pomidory koktajlowe w tunelu: ![]() Pak Choi: Też ładnie rośnie ![]() Słonecznik: ![]() Cukinia: ![]() Strona+SEO: Statystyki powoli ja promuje w internecie. ![]() Kryptowaluty: Aktualny stan: ![]() Razem zarobione: 2389 zł Nie jest źle, mogło być lepiej. Plany na Lipiec: Na pewno na początku miesiąca dokupię kryptowalut. Dalej będę powoli pozycjonował stronę. Dalej zlecenia. No i sprzedaż postaram się chociaż 400 na czysto wyciągnąć. Całą sałatę już zbiorę w Lipcu tą pierwszą cześć która mi rosła i pewnie pak choi też już będzie można zbierać. Jeszcze mam jedną stronę na 300 zł nie rozliczoną to pewnie już na lipiec pójdzie. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - prymul1 - 30-06-2020 07:48 Bardzo fajny dziennik, dokumentowanie Twoich upraw to na pewno element wyróżniający na tle innych ![]() Zamierzasz zamieszczać więcej informacji o zakupionych kryptowalutach czy tylko wartość konta? ![]() RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2020 - Madara Uchiha - 30-06-2020 09:51 Nie tylko wartość konta i potem jak sprzedam to będzie wiadomo jaka kryptowaluta. |