![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 22-02-2019 13:34 Jesli w profilu nie wyświetla się nagroda albo nie mieliście czerwonej kropki czyli powiadomienia to być może nie dostaliście. Tak to wygląda u mnie. ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - 11natinka11 - 22-02-2019 14:43 (22-02-2019 13:34)ggusiaja napisał(a): Jesli w profilu nie wyświetla się nagroda albo nie mieliście czerwonej kropki czyli powiadomienia to być może nie dostaliście. Tak to wygląda u mnie. Gratuluję ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - kamys0 - 22-02-2019 16:41 No trudno, ktoś musi wygrać, a ktoś nie. Ggusiaja gratulujemy ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 22-02-2019 17:55 Dzięki za gratulacje ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - kamys0 - 22-02-2019 19:47 Tylko dziwne, że już wczoraj dostałaś to powiadomienie, jak dopiero dziś oficjalne wyniki podali do wiadomości. Ja nie dostałam powiadomienia, choć z ankiety dostałam 3euro. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 22-02-2019 22:52 To nie jest dziwne, ponieważ w innym tego typu miejscu jestem i bardzo często jest tak, że najpierw mam powiadomienie a potem są oficjalne listy nagrodzonych osób. Z powiadomieniami również jest różnie czasem są a czasem ich nie ma. To obsługują ludzie więc różnie bywa. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - Kryspin - 22-02-2019 22:57 (22-02-2019 22:52)ggusiaja napisał(a): To nie jest dziwne, ponieważ w innym tego typu miejscu jestem i bardzo często jest tak, że najpierw mam powiadomienie a potem są oficjalne listy nagrodzonych osób. Z powiadomieniami również jest różnie czasem są a czasem ich nie ma. To obsługują ludzie więc różnie bywa. gratuluje ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - kamys0 - 23-02-2019 07:41 No a jak wypłacą te pieniądze, bo też nadal nie ma żadnego info? RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 23-02-2019 14:33 Wszystkie informacie masz napisane przy nagrodzie. Rodzaj wypłaty Paypal. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - kamys0 - 23-02-2019 17:12 Nie mam nic napisane, bo nic nie otrzymałam na mejla... :/ Tylko z tej tabelki wiem. Nawet na "dzwonku" w panelu nic nie miałam. |