♕ Wymiana gotówki: Ty Skrill / SkyCash , Ja przelew bankowy ♕ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ♕ Wymiana gotówki: Ty Skrill / SkyCash , Ja przelew bankowy ♕ (/Temat-%E2%99%95-Wymiana-gotowki-Ty-Skrill-SkyCash-Ja-przelew-bankowy-%E2%99%95-150641) |
RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Artinesse - 26-02-2018 21:45 Na razie zero kontaktu z ich strony. Sprawa stoi w miejscu. I tak do końca będę walczyć o wyjaśnienie tej sprawy. Jeżeli Paypal będzie miał nadal takie podejście jakie ma, skontaktuję się z swoim prawnikiem. Obecnie cierpliwie zaczekam, nie chcę stwarzać pozorów nie cierpliwej . Poczekam ile będzie trzeba tym bardziej, że jestem uczciwą osobą i nie mam nic do ukrycia. RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Krissu - 27-02-2018 13:56 Kolejny dzień, także kolejne nadzieja na wyjaśnienie tego wszystkiego :/ jak sytuacja wygląda? Informuj nas na bieżąco! RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Artinesse - 27-02-2018 14:02 Mam pozakładane kolejne spory. Konto mam obciążone na prawie 4k zł. Kontaktowałam się z Paypalem wysłałam im dowody. Kontaktowałam się także z laroxisem, pisałam do niego maila. Ma ultimatum z mojej strony aby do końca tygodnia skontaktował się z Paypalem i anulował spory. Jeżeli tego nie zrobi a sytuacja nadal się nie zmieni udam się do prawnika i podejmę kroki prawne. Na pewno w przyszły poniedziałek będą podjęte już takie kroki. Czekam do piątku na rozwój sytuacji. RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Krissu - 27-02-2018 14:05 Oj, czyli nic się nie zmienia oprócz kwoty, która stale rośnie :/ co na to winowajca? Jest z nim jakiś kontakt, próbuje współpracować? Trzymam kciuki za rozstrzygnięcie po Twojej myśli! RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Artinesse - 27-02-2018 14:13 Winowajca ma jakiś swój plan i próbuje go realizować. Zakładając spory podał jako powód nie autoryzowana transakcja. W odpowiedzi od niego otrzymałam tłumaczenie, że to nie on pozakładał spory, że niby kontaktował się z Paypalem a to oni nie odpowiadają. Ja w każdym razie dałam ultimatum. Jeżeli sprawa się nie wyjaśni w tym tygodniu, udam się w poniedziałek z tą sprawą do prawnika. Ktoś na pewno za to beknie i to nie będę ja. Jeżeli wykonałam usługę i mam na to potwierdzenia przelewu oraz dowody, to przepraszam bardzo na jakiej podstawie obciąża się uczciwą osobę ponownie tymi samymi kwotami pieniędzy do oddania? Jest to bezprawne i to jest zwykłe złodziejstwo. Paypal skontaktował się ze mną. Wspólnie ja wraz z Paypalem odwołaliśmy się do instytucji zajmującej się transferami płatności z karty. Otrzymałam od nich pisemne poparcie mojej nie winy oraz wsparcie w tej kwestii. Ponieważ oszust przelewał pieniądze z karty. Sprawę mam na wygranej pozycji. Kwestia jest teraz tego komu winowajca będzie musiał zwrócić koszty tych sporów. Myślę, że Paypal będzie to egzekwował. Raczej mnie zwrócą całość pieniędzy. A jeżeli nie, to ja będę wnioskować o zwrot kosztów i obciążenie oszusta tymi kosztami. Pisałam ponownie do laroxisa, aby uświadomić go w przekonaniu, że już nic nie uzyska. Radząc mu najzwyczajniej w świecie anulować te spory i dogadać się jakoś ze mną w sprawie zwrotu kosztów. Jeżeli jednak nie uzyskam od niego odpowiedzi koszty będę egzekwować drogą formalną. Mnie pozostało czekać na zwrot pieniędzy... RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Artinesse - 04-03-2018 20:10 Obecnie podjęłam kroki formalne, być może podejmę także kroki prawne. Kantorek został zamknięty do odwołania. RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Artinesse - 20-05-2018 15:17 Jestem skłonna uruchomić kantorek na nowo. Dodałam także nowe zasady, które będą obowiązywać przy wymianie ze mną. Z zasadami można zapoznać się w pierwszym poście. Zanim jednak wrócę do wymian, muszę wiedzieć czy są chętni na takie wymiany i na ile będzie uczciwych osób chętnych do stałych wymian. Proszę o opinie i wypowiedzi w tym temacie. Z góry dziękuję . RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - saiken - 20-05-2018 17:56 Co prawda nie mam 50 postów ale mam zbędne 89 zł na paypal da radę wymienić się? RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Artinesse - 20-05-2018 19:50 @[saiken] na razie zbieram opinie, aby wiedzieć czy jest sens uruchamiać ten kantorek. RE: Wymiana gotówki: Ty Paypal , Ja przelew bankowy - Artinesse - 21-05-2018 11:04 Kantorek zostaje ponownie otwarty. Proszę jednak przed wymianą ze mną, o zapoznanie się z zasadami. Zasady można znaleźć w pierwszym poście. Nie zależnie od sytuacji nie będzie ustępstw. Zasady obowiązują każdego bez wyjątku. Zapraszam. |