Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. (/Temat-Stake7-com-automaty-ruletka-Wplac-5%E2%82%AC-graj-za-35%E2%82%AC-144113) |
RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Martinuss - 20-04-2017 17:28 @[yazir] A jednak wypłacili, gratki RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - fusek - 20-04-2017 18:03 (20-04-2017 17:24)yazir napisał(a): tak? a gdzie mieszkasz. dojade;d RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - DC1 - 20-04-2017 18:30 Randomowe posty mają więcej punktów reputacji niż mój temat. Zaczynam mieć wątpliwości, czy w ogóle warto dzielić się tego typu okazjami. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Damianusix - 20-04-2017 18:43 Obróciłem bonus i mam do wypłaty całe 0,80E Oczywiscie nic wielkiego nie padło i zasiliłem konto kasyna. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Martinuss - 20-04-2017 19:03 @[Damianusix] Niee Jak zejdziesz poniżej 1 euro czyli mając 0.99euro to bonus się wyłącza i masz ''wolne'' środki PS. Wpłać jeszcze, może tym razem się uda RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Damianusix - 20-04-2017 19:10 Nie ma mowy Kiedyś były piękne czasy darmowych spinów bez wkładów w różnych kasynach. Nieraz wpadało parę stówek gratisu RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - MAZIK - 20-04-2017 19:28 Nie obróciłes Bonusa - przegrywając poniżej 1€ Obrót bonusem znika. 1. Jak ktos jeszcze nie korzystał z startowego bonusa 700% to najlepsza "strategią" jest używanie troszke wiekszych stawek na start w stylu np 1€ i wiecej jak sie rozbuduje saldo - Bo wtedy jest szansa złapać wieksze wygrane i wieksza szansa na ukonczenie wymaganego obrotu. 2. Jak ktos już skorzystał z powitalnego bonusa i decyduje sie na 2 podejscie - gre bez bonusa to wpłacając np ( 10€-50€ ) raczej wiekszość gra delikatnie mniejszymi stawkami - Grając bez bonusa nie ma wymogów obrotu wiec wygrane można wypłacać w dowolnym momencie co jest dużym plusem. ( W kasynach wiele osób preferuje gre bez bonusów bo wtedy o wiele łątwiej zlecić wypłate ) (19-04-2017 14:18)szykiryki napisał(a): Jak wiadomo w takich kasynach jest szczescie początkującego. Plusem Dużych Bonusów jest zawsze wieksza szansa na rozkrecenie startowej kwoty przy małej wpłacie - Minusem zazwyczaj spory obrót. Dlatego grając z bonusami czasami warto zaryzykować z troszke wiekszą stawka gry. Grając bez bonusów gramy zazwyczaj mniejszą stawke ale możemy wycofać środki w dowolnym momencie wiec łatwiej wykrecić wypłate. ( Nie sugeruje tu żeby ktoś odpuścił 1 bonus 700% bo w tym przypadku to szkoda by było i nie warto ale mam na mysli osoby ktore dokonują kolejnych wpłat ) Ps i jak ktos wpłacił łacznie + 20€ / 30€ to nie zapominajcie od czasu do czasu sprawdzać swoje konta bo podsylaja czasami Darmowe Bonusy okazjonalne , gratisy na urodziny itp. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Martinuss - 20-04-2017 19:33 @[Damianusix] W Marcu jak PINNACLE wychodził z Polski to dawał 15 spinów do jednej gry, nie trzeba było robić obrotu Kilka dyszek wpadło PS. Zamykasz konto czy nie? RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Pacho - 20-04-2017 19:35 Dzien dobry! Udało sie! Kreciłem po 1E za 20 razem wypadły 3 byczki w nowej grze i nabilo do ponad 400:O więc było czym obracac. 400E na plus! Pluskik sie należy dla kolegi DC1 wszystko ładnie przedstawił no i przecież nie zapewniał że cos wygramy a tu takie szczescie Kolega DC1 dał fajny sposob na sprobowanie swojego szczescia a tu widze pretensje ze ktos stracil 5E... Jeden kolega wrzucił 5 i wygrał 3k, żeby ktoś wygrał musi ktoś przegrać, jestem bardzo zadowlony w życiu jeszcze nie udało mi sie wygrac wiecej niż 20zł w zdrapce. RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€. - Martinuss - 20-04-2017 22:24 @[Pacho] Ale Ja żadnych pretensji nie mam do @[DC1] Spoko ziomek z niego bo gadałem sporo na PW Sam potwierdzi. Tylko wyraziłem swoją opinię na temat hazardu. Wiadomo że nikt nie zapewnia że ty wygrasz 500e ty 1000e a ty 0e. To są tylko gry losowe, których nie da się przewidzieć. Ja zamknąłem konto bo mi się to śniło po nocach i ciężko było zasnąć. Możesz nie wierzyć, każdy inaczej reaguje na nowe rzeczy. Ja po sobie widzę że nie mogę grać w kasynie. Bukmacherka mi się akurat po nocach nie śni |