[SCAM] Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! (/Temat-SCAM-Firstbitcoinrevshare-Reaktywacja-nowy-lepszy-137958) |
RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - xdax1 - 30-05-2017 20:25 To się okaże za pewnie nie długo. RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - sircreed - 31-05-2017 14:48 A ja nie mogę się wstrzelić w wypłatę cały czas mój main balance jest nie wystarczający Cóż zostaje próbować dalej. RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - xdax1 - 31-05-2017 15:05 Ja próbowałem z tydzień, aż wreszcie zaskoczyło. 3 tydzień tego "chorowania" Hirena mija pod koniec tego tygodnia, zobaczymy czy jakakolwiek wiadomość będzie. Ogólnie to wypłaty są wyłączone, no ale to się "popsuło" i dlatego nie raz da się wypłacić. RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - xdax1 - 01-06-2017 10:45 Jest dobra ale i zła wiadomość! Dobra jest taka, że jest nowa wiadomość. Co prawda nie od Hirena, ale nową "adminkę"... Cytat:Cześć wszystkim. Pozwól mi najpierw się przedstawić moje nazwisko to Srishti Bondhopadyay. Pracowałąm jako Event Manager Do niedawna, ale teraz zostałam zatrudniona jako nowy menedżer / admin w FirstBitcoinRevshare, firmę od aktualnego osoby odpowiedzialnej. Pan Hiren Bhatt wciąż nie wyzdrowiał z jego choroby, z powodu powikłań medycznych i osobowych, a właściciel firmy podjął decyzję, że firma nie może kontynuować tak dłużej. Zła jest oczywiście taka, że pewnie będzie trzeba znowu czekać nie wiadomo ile No i Hiren nadal nie wraca. RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - Makabrycy - 01-06-2017 11:53 qrde ... zostaje czekać, bowiem program nalicza, reklam do wyklikania więcej niż winnych programach ciekawe jak to będzie ... jeśli się to podniesie to będzie miłą niespodzianka RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - mielony22 - 08-06-2017 14:41 Jakieś newsy odnosnie FBR ??? Mam możliwość wypłaty jednak zmienilem telefon i teraz nie mogę połączyć Authenticator z kontem na FBR. Wiecie może jak to zrobic ? RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - xdax1 - 08-06-2017 16:27 Jakieś brednie na ich fb. Coś adminka mówiła o resecie (nie napisała nic konkretnego), który miał być wczoraj a teraz cisza. Ogólnie na fb spory spam...Więc raczej kiepsko i za pewne nic z tej strony nie będzie, ale zobaczymy. RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - Makabrycy - 08-06-2017 16:35 zostaje tylko spożytkować zalegające fundusze na reklame RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - rendier - 09-06-2017 07:25 Wszedlem przed chwila na FBR i wszedzie wyzerowane :O!!!!!!!!!!!!! Nic..... totalne zero zostalo mi tylko 5 refelali i to wszystko zero paczek, zero punktow, zero bitcoinow !!!!!!!!!!!!!!! WTF?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: Firstbitcoinrevshare - Reaktywacja, nowy, lepszy! - patrolpxd - 09-06-2017 08:05 U mnie to samo ;v czyli jednak reset strony ;v |