![]() |
Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! (/Temat-Od-samochodziorza-do-zawodowego-earnera-czyli-Danonek-s-destroying-the-fcking-bank-135134) |
RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 19-09-2017 19:22 Siemka! Dzisiaj krótki wpis. Chciałem tylko napisać, że żyję i mam się źle... ale żyję ![]() Zarobki w dalszym ciągu są bardzo niskie, pomimo tego, że wkładam w to dosyć sporo pracy. Czasami aż się wszystkiego odechciewa, ale jestem już w tym momencie, że nie mogę się poddać. Główka za bardzo nastawiona na parcie do przodu ![]() Ale są też sukcesy! Dzisiaj wziąłem się za poprawę szybkości działania strony. Według Google Speed Insight poprawiłem się już z 33 na 60 na deskoptach ![]() Oczywiście to za mało, ale pracuję dalej. W następnym wpisie dam znać ile udało się ostatecznie wycisnąć ![]() CEL NA WRZESIEŃ
296,00 PLN/1500 PLN Cytat na dziś
„Okazje na biznesy są jak autobusy. Zawsze pojawiają się następne.” RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 23-09-2017 09:01 Witam Was w tą deszczową sobotę! Zapytacie co tam u mnie? Całkiem, całkiem ![]() Jakieś trochę lepsze zarobki się pojawiły, serpy również lekko poszły w górę, więc nie jest źle ![]() Do osiągnięcia celu brakuje duuuuużo, ale bardziej skupiam się teraz na rozwoju zaplecza, które ma dać $ za jakiś czas. I to chyba tyle na dziś ![]() Zapowiada się produktywna sobota. Trzymajcie się! CEL NA WRZESIEŃ
388,00 PLN/1500 PLN Cytat na dziś
„Tragedią życia nie jest nie osiągnąć swojego celu. Tragedią jest nie mieć celu.” RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 26-09-2017 17:10 Siemaneczko ![]() I już wrzesień prawie za nami ![]() Jeszcze 7 miesięcy szkoły ![]() A tu jeszcze niestety z internetów utrzymywać się nie mogę... trzeba więc zapier*alać. Na PPI trochę lepiej ostatnio wpada, pracuję nad moją metodą i jakieś efekty widać. Gorzej sprawa wygląda ze stroną. Coś nie chcą mi się indeksować linki ![]() Ale no nic, będę próbował do skutku ![]() A tymczasem żegnam Was i do soboty! CEL NA WRZESIEŃ
475,00 PLN/1500 PLN Cytat na dziś
„Nie rozdzielam pracy i zabawy. To wszystko jest częścią życia.” RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - Roluś - 28-09-2017 21:17 Bedoesa polubił ![]() ![]() ![]() RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 30-09-2017 19:38 Witajcie moi parafianie ![]() Dzisiaj taki zapie*dol mam, że dopiero teraz znalazłem czas, aby napisać post ![]() Trzeba jeszcze chwilkę podziałać, a potem ![]() A ogólnie to też bez szału... Hajsy jakieś wpadają, ale gdy już wydaje mi się, że powinno być super - coś się spie*doli ![]() Trochę to demotywuje, ale mam już tak nastawiony mózg na sukces, że nie mogę się poddać ![]() Tak w ogóle mam wrażenie, że kiedyś już pisałem to samo, ale nie jestem pewien ![]() Strona niestety też cały czas praktycznie bez większego ruchu w Serpach ![]() Dobra, na dzisiaj to tyle, trzymajcie się! CEL NA WRZESIEŃ
555,00 PLN/1500 PLN Cytat na dziś
„Ryzykujesz, gdy nie wiesz, co robisz.” Dzisiaj @[Roluś] coś innego niż Żabson i Bedoes... ale też chyba lubisz ![]() RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 03-10-2017 16:03 Siemka! Wprowadzam pewną innowację do swojego życia i tego dziennika ![]() Mianowicie jakiś czas temu dowiedziałem się o metodzie według, której codziennie mamy stawać się lepszymi o 1% niż byliśmy w dniu poprzednim. Przekładając to na zarobki jeśli dzisiaj zarobiłem 100 zł, to jutro muszę zarobić 101 zł, a kolejnego dnia już 102,01 zł itd. Moim zdaniem jest to bardzo fajna, przejrzysta i motywująca metoda. Na swoje potrzeby troszkę ją zmieniłem. Za względu na charakter zarabiania przez internet praktycznie niemożliwe jest utrzymywanie codziennego progresu... spadki konwersji itp. Będę podliczał więc swoje zarobki co tydzień i co tydzień będę się starał zwiększać wpływy o 7% w stosunku do poprzedniego tygodnia. Teraz tylko się do niej stosować i za rok będę zarabiał 34 razy więcej niż dzisiaj (jeśli dobrze to obliczyłem) ![]() Takie są prawa matematyki ![]() Cel na ten tydzień to 110 zł. Czemu tak mało? Ponieważ ostatnio robiłem małe czystki wśród nisz i chwilowo zarobki na jakiś czas spadną ![]() A więc nie przedłużając, biorę się do pracy ![]() CEL NA OBECNY TYDZIEŃ = 110 PLN
Cytat na dziś
„Patrz na fluktuacje rynkowe jak na przyjaciół, nie na wrogów; wyciągaj zyski z załamań, a nie bierz w nich udziału.” RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 09-10-2017 16:51 Witam cieplutko ![]() Cel na poprzedni tydzień został zrealizowany z pewnym zapasem więc jest dobrze ![]() W tym tygodniu idąc zgodnie z planem chcę zarobić 7 % więcej niż w poprzednim, czyli 117 zł. Czy się tego uda dokonać? Musi! ![]() Pracuję ostatnio troszkę nad nowym projektem, ale więcej powiem za jakiś czas. Oczywiście jeśli okaże się, że jest wart zachodu ![]() CEL NA POPRZEDNI TYDZIEŃ = 110 PLN - ZREALIZOWANY CEL NA OBECNY TYDZIEŃ = 117 PLN
Cytat na dziś
„Większość ludzi interesuje się akcjami, gdy wszyscy inni też się nimi interesują. Tymczasem nie możesz kupować tego, co wszyscy...” RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 16-10-2017 17:12 Witam witam ![]() Rozpoczyna się już trzeci tydzień odkąd działam według metody 7% na tydzień i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Cały czas widzę postęp i czuję, że wszystko powoli, bo powoli, ale idzie ponownie do przodu. Oprócz tego stresik jest trochę mniejszy i nie mam takiego niezdrowego parcia na hajs. Wiem co muszę zrobić, aby było dobrze i to robię, a $ to miły efekt uboczny ![]() Obecnie zarabiam głównie na starym projekcie na PPI, ale rozwijam pomału drugi, a w głowie jest jeszcze kilka innych. Tylko na razie czasu brak ![]() Zmieniłem też podejście: kiedyś próbowałem jakiejś metody czy działa i po początkowych problemach zazwyczaj odpuszczałem... Teraz nie ma takiej możliwości - robię wszystko, żeby na danej metodzie zarabiać ![]() Cel na ten tydzień to już 125 zł, czyli 8 zł więcej niż poprzednio - procent składany zaczyna działać ![]() W poprzednim tygodniu 117 zł przekroczyłem ze sporym zapasem, więc jest dobrze ![]() Zmieniłem również nazwę dziennika. Tamta stała się już troszkę nieaktualna - jak się Wam podoba nowa? ![]() Jeśli ktoś czyta i dziennik się mu podoba to nie pogardzę reputem lub miłym komentarzem ![]() CEL NA POPRZEDNI TYDZIEŃ = 117 PLN - ZREALIZOWANY CEL NA OBECNY TYDZIEŃ = 125 PLN
Cytat na dziś
„W świecie biznesu lusterko wsteczne jest zawsze czystsze od przedniej szyby” EBE EBE, EBE EBE EBE ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Roluś - 19-10-2017 10:46 @[danoneksss] Fajna nazwa jakoś mi erotykę przypomina ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - dawids7627 - 19-10-2017 11:18 (19-10-2017 10:46)Roluś napisał(a): @[danoneksss] Fajna nazwa jakoś mi erotykę przypominaMi też ![]() Ale co kto lubi |