Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI (/Temat-Pyczarka-je-talarka-Czyli-zarabiamy-w-mobilnym-CPA-PPI-121286) |
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - toonwie - 14-02-2016 21:50 Udostępniasz jakieś poradniki za reff?? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - lucass9600 - 15-02-2016 10:38 Zapewne korzysta z najlepiej opłacanych darmowych W Polsce takie by nie przeszły ,bo ludzie by sobie nawzajem pobierali 2 Swoją drogą sam się zalogowałem na OgMobi dwa miesiące temu ,myślałem ,że polega to na promocji gier i aplikacji RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Nupek369 - 15-02-2016 16:19 A już myślałem, że Pyczarka wrócił po przeszło miesiącu do prowadzenia dziennika... RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - full2000 - 15-02-2016 22:46 Hmm. @[Pyczarka] działasz jeszcze na ppi ? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - lucass9600 - 16-02-2016 09:46 z tego co pisał wcześniej studiuje ,więc pewnie sesja ewentualnie poprawki itp. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 25-02-2016 21:51 Działam, działam. Nie wchodzę jakoś na dziennik, bo raz że nie ma motywacji by pisać codziennie. Dwa, że zarabiam w większości na autopilocie to rzadko wchodzę na laptopa ostatnio. No i trzy, że faktycznie, 4 semestr, ruszył z kopyta, a 3 semestr zakończyło się na dobrych ocenach. Mam własną stronę, sprowadzam traffic i jest fajnie. Dzisiejsza dniówka, typowo weekndowa. Dziennie średnio jakieś ~$50 wychodzi. Jak znajdę czas i motywację to wrócę do pisania dziennika. Edit. Siedzę sobie dzisiaj, to po odpowiadam na pytania jeśli macie RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Assasinoo - 28-02-2016 04:32 @[Pyczarka] Nie znam się na mobilnym PPI, więc proszę o wyrozumiałość Mógłbyś podać +/- stawkę dla USA & UK? Konwersja widzę bardzo duża. OgMobi monetyzuje tylko mobilny traffic? W przypadku części ruchu z PC, marnowałby się? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 02-03-2016 21:53 Stawki są jakoś 0.25 do 0.5. Jak jest burst to po 0.6+ ogmobi ma też desktop locker automatyczny, więc traffic by tam trafiał, ale konwersje są naprawdę różne, więc chyba opłaca się bardziej póki co dedykowane serwisy pod desktop. Oczywiście redirect RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Krashai - 02-03-2016 22:48 A teraz powiedz na jakiej zasadzie działa bot na telefonie ? Odpisuje automatycznie xD? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 07-03-2016 00:46 Się powodzi Na dniach skończę pisać poradnik z metodami jak zarabiać takie sumki |