Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] (/Temat-Jak-zarobilem-pierwsze-3-tysiace-na-sub-premium-sms-Aktualizacja-domena-hosting-120374) |
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Thinro - 06-09-2015 20:04 Gdzie mam wrzucić te pliki? próbowałem już na różne sposoby, ale takie błędy się wysypywały że szkoda gadać RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Dawid29 - 06-09-2015 21:38 Folder instruktor musisz wrzucić do folderu public_html swojej domeny. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Thinro - 06-09-2015 22:04 Dobra poradziłem sobie RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - kuba48 - 06-09-2015 23:28 Świetny poradnik ! jeszcze viral dodać do tego i było by całkiem nieźle podejrzewam. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 06-09-2015 23:30 @up Jak bym miał jakiś działający... Mam 3 różne z czego jeden kupny i wszystkie walą potwierdzeniem polubienia/udostępnienia. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - kuba48 - 06-09-2015 23:52 (06-09-2015 23:30)szyweg napisał(a): @up Jak bym miał jakiś działający... Mam 3 różne z czego jeden kupny i wszystkie walą potwierdzeniem polubienia/udostępnienia. Ale to się zmieniło teraz niedawno czy jak? +- jeszcze 3-4 tyg temu normalnie bez potwierdzenia szło. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 07-09-2015 00:02 (06-09-2015 23:52)kuba48 napisał(a):Tak, nie dawno fejsik zmienił funkcję "poleć" i viralki przestały działać (czy jakoś tak) nie wiem dokładnie o co tam chodziło ale po prostu albo już nie działa albo działa i wymaga potwierdzenia.(06-09-2015 23:30)szyweg napisał(a): @up Jak bym miał jakiś działający... Mam 3 różne z czego jeden kupny i wszystkie walą potwierdzeniem polubienia/udostępnienia. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Mounthains - 07-09-2015 06:49 Za diabła nie mogę znaleźć poradników dotyczacych towrzenia zaplecza facebook i programów do niego potrzebnych :/ RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - AlucyBlue - 07-09-2015 07:52 Szyweg, ten facebook ostatnio cały czas coś miesza, ale wystarczy poczekać tydzień i znowu ktoś wykombinuje jak to obejść Co do samego poradnika, przyda się, zwłaszcza dla początkujących, leci rep RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - alienkuba - 07-09-2015 11:25 Wiecie jak pozbyć się kwadracików ze znakiem zapytania w środku? Dołączając to : <meta charset="UTF-8"> do head'a wciąż jest tak samo ;c |