[Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. (/Temat-Poradnik-oraz-nisza-Jak-zarabiac-duze-pieniadze-aktywna-praca-113796) |
RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Majka - 18-05-2015 16:52 (18-05-2015 16:46)EpicBlank napisał(a): Uwaga, dzisiaj o 19 kolejna aktualizacja. Każdego chętnego zapraszam na moje gg lub pw Słowny jesteś widzę Już piszę do Ciebie PW a odpisz o 19 RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 18-05-2015 17:24 Dlaczego miałbym być nie słowny? ^^ RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Goldes - 18-05-2015 18:18 Nie wiem jak u was ale u mnie przy bocie wykrywa wirusa Suspicious.Cloud.9 . RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 18-05-2015 18:26 Żadnego wirusa nie powinno być, sprawdzałem plik ja i jeszcze kilku moich testerów. + Sam twórca jest bardzo zaufany. Nie mam pojęcia dlaczego pokazuje ci jakiegokolwiek wirusa. Jesli ktos ma jeszcze z tym problem prosze pisać RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Dk2RR - 18-05-2015 18:31 (18-05-2015 18:18)Goldes napisał(a): Nie wiem jak u was ale u mnie przy bocie wykrywa wirusa Suspicious.Cloud.9 . Zmień antywirusa: Skan RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Ando - 18-05-2015 18:50 Prosiłbym o priv kogoś, kto używa tego bota RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Haxite - 18-05-2015 18:51 Jakiego masz antywirusa? Pytam o program antywirusowy, a nie o avasta, który obok AV nawet nie stał :-D RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Goldes - 18-05-2015 18:57 Tutaj u mnie. Tutaj z virustotal. Skan Ja jeszcze jednak poczekam aż inni przetestują może faktycznie antyvirus świruje. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Haxite - 18-05-2015 19:08 Poczytałem o tym zagrożeniu i faktycznie dosyć upierdliwe jest. Prosiłbym o wysłanie mi tego bota to sprawdzę wtf i napisze tutaj odpowiedni post jeśli nikt inny się już nie odważy pobrać / uruchomić. Wydaje mi się, że dk2rr oraz EpicBlank aż tak jawnie nie zrobili by trochę ludu w bambuko ale nigdy nie wolno mieć pewności ;-) RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - zjadamkredki - 18-05-2015 19:08 U mnie wszystko w porządku - nic nie wykrywa. |