![]() |
Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq (/Temat-Od-9zl-do-200zl-dziennie-Dziennik-Pmxq-112861) |
RE: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Kobulson - 24-08-2016 15:15 Jeżeli chodzi o yt, filmy twojej produkcji, czy bierzesz od innych? RE: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Pmxq - 24-08-2016 17:09 @[Kobulson] - filmy tworzę sam ![]() RE: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Pmxq - 02-09-2016 16:07 Wczoraj przyszedł do mnie głośniczek z gokano, akurat wymierzony idealnie w czasie, bo dzisiaj jadę na 3 dniowe "wczasy" więc przy okazji będzie można grać muzyczkę! ![]() ![]() ![]() Ostatnio na restocku wygrane tylko 1$, ale na kolejnym myślę że uda się zgarnąć coś lepszego, punktów starczy już na gift card 50$ aczkolwiek nie wiem czy będe się na niego porywał bo w sumie na gift cardy poluje chyba nawięcej ludzi
![]()
Jeżeli ktoś jeszcze nie ma konta na gokano, zapraszam > http://gokano.com/ref/7XY2GtGy < jak widać, można wygrać fajne rzeczy niskim nakładem czasowym ( dziennie 30sek roboty żeby wyklikać swoje punkciki
![]() Zrobiłem też pierwszą wypłatkę z my24hourincome: ![]() Jak dotychczas cały kapitał który włożyłem reinwestuję, program zanosi się naprawdę dobrze, wczoraj RCP wyniósł 0.32$, także ciekawie, bo przez 3 dni udało się zebrać ~1$ z samego refferal comission pool ![]() Jak dotychczas 2 osoby podpięły się pode mnie na my24hourincome i są zadowolone, jeżeli ktoś się waha to polecam wchodzić w program bo idzie w dobrą stronę, a teraz jest najlepszy moment ![]() ![]() Jak widać u mnie pracuje już 51 paczek, myślę że do końca miesiąca uda mi się dobić do 100 i wejść na level 2 ![]() Czekam również na szybszy internet ( niedługo będe miał światłowód to będę mógł zająć się lepiej kanałem na yt i być może pomyślę nad rozkręceniem drugiego kanału ![]() Pozdro! RE: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Pmxq - 19-09-2016 12:35 mini update:
na my24 pracuje już 100 paczek!
![]() ![]() Jak na razie leci 100% reinwest, program dobrze się rozwija ![]() ![]() ![]() Ostatnio zacząłem interesować się spowrotem shorte, gdyż wpadłem na całkiem ciekawy pomysł, który pozwoli generować 1-2$ dziennie z automatu ![]() ![]() Jest też pierwsze wyskrobane 5$ xD ![]() Wypatrzyłem też ciekawą promocję, dzięki której można zgarnąć 100zł bonusu za założenie darmowego konta + 25zł ode mnie ( jeżeli zostanie założone z mojego polecenia ) także jeżeli ktoś chciałby zgarnąć 125zł za kilka min roboty, zapraszam po więcej informacji do >> TEGO << tematu ![]() Szukam też osób, które chcą łatwo i szybko zarobić 5$ - pisać pw ![]() RE: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - borahopie - 17-10-2016 14:43 Spoko dziennik ![]() ![]() Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - MaLiN - 14-09-2017 07:35 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |