Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Skyrimka - 31-03-2015 19:28 Możecie coś zrobić z programami video? Bo nie obsługuję mi linków z CDA. Wygląda to mniej więcej tak, że przez jakiś czas link z cda działa w playerze na videoway ale po jakimś czasie jakby znika i po kliknięciu "play" zamiast kilkusekundowej wstawki z cda pojawia się śnieżno-biały ekran, a później wyskakuje premium sms. Gdy wasze programy obsługiwały yt nie miałem takiego problemu. Sprawdźcie proszę czy macie wszystko dobrze ustawione z tym cda. btw. czy ktoś ma jeszcze taki problem czy to tylko u mnie, sprawdźcie to sobie RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 31-03-2015 21:21 Jest problem z video, będziemy się starać coś z tym zrobić i to już w najbliższym czasie. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Dante_/ - 01-04-2015 22:00 Wiadomo, kiedy będą wprowadzone z powrotem odnowienia? Ponieważ czytałem ostatnio i jakaś dyskusja była nt. odnowień. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Skyrimka - 02-04-2015 10:19 Jak możesz to napisz post jak już ogarniecie ten problem z video. edit: Mam jeszcze jedno pytanie. Jak zlecę wypłatę dzisiaj wieczorem to jest szansa, że puścicie ją jutro do południa żeby bank dał rade mi to zaksięgować jeszcze jutro? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Dereeris - 02-04-2015 10:28 Witam Jeśli data wypłaty wypada na sobote to jest możliwość, żeby poszła w piątek? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Armin Van Buuren - 02-04-2015 12:20 Karczu, prosiles zebym wyslal login na PW w sprawie wyplaty , zlecałem 2 dni temu, przydaloby sie mieć przed weekendem bo potrzebna inwestycja zeby zarobic cos w weekend RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 02-04-2015 14:02 (01-04-2015 22:00)Dante_/ napisał(a): Wiadomo, kiedy będą wprowadzone z powrotem odnowienia? Ponieważ czytałem ostatnio i jakaś dyskusja była nt. odnowień.Te niskie być może jeszcze przed końcem tego tygodnia. (02-04-2015 10:19)Skyrimka napisał(a): Jak możesz to napisz post jak już ogarniecie ten problem z video.Tak, tylko napisz na GG do Karcza. (02-04-2015 10:28)Dereeris napisał(a): WitamTak, tylko napisz na GG do Karcza (02-04-2015 12:20)Armin Van Buuren napisał(a): Karczu, prosiles zebym wyslal login na PW w sprawie wyplaty , zlecałem 2 dni temu, przydaloby sie mieć przed weekendem bo potrzebna inwestycja zeby zarobic cos w weekendDziś wyjdzie Twoja wypłata RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - grubyst - 03-04-2015 10:07 Karczu czekam juz szósty dzien na wypłate, dacie rade puscić ją dzis? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 03-04-2015 16:08 Tak, tylko jak pytacie o wypłatę lub o nią prosicie to zawsze podawajcie swój login. Dla Was to sprawa oczywista, a my mamy codziennie tyle nowych zleceń, że nie mamy pojęcia pod jaką nazwą się kryjecie RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Maciejoss20 - 05-04-2015 19:31 Działam na stawce mt 3,50 dzisiaj dostałem 2 wiadomości że nie przyszły smsy z kodem. Są jakieś problemy w niektórych sieciach? :o |