Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ogólna dyskusja o PPA - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Ogólna dyskusja o PPA (/Temat-Ogolna-dyskusja-o-PPA-63852)

RE: Ogólna dyskusja o PPA - Bandaid - 21-04-2013 11:14

Myślimy że nic oryginalnego to to nie jest ale przy dobrym wykonaniu zarobić się da

RE: Ogólna dyskusja o PPA - patryk0407 - 21-04-2013 11:27

mam problem:
na AC mam ponad 20$ i chcę to wypłacić lecz mam tak:
Total Earnings: 20.20$
Available Payout: 5.56$
o co kaman?

RE: Ogólna dyskusja o PPA - michal86ole - 21-04-2013 11:34

Możesz wypłacić tylko 5,56$. Jest to pewnie kwota którą zarobiłeś w zeszłym miesiącu. 1 maja będziesz mógł wypłacić więcej.

RE: Ogólna dyskusja o PPA - Gremquen - 21-04-2013 11:34

(21-04-2013 11:27)patryk0407 napisał(a):  mam problem:
na AC mam ponad 20$ i chcę to wypłacić lecz mam tak:
Total Earnings: 20.20$
Available Payout: 5.56$
o co kaman?
1 dnia następnego miesiąca kasa zarobiona w tym miesiącu przejdzie do Available Payout i wtedy będziesz mógł wypłacić ;]

RE: Ogólna dyskusja o PPA - Kapelon - 21-04-2013 11:44

To jaka tematyka na bloga będzie lepsza jak aplikacje na smartfona skoro teraz jest w ch** stron z hackami i botami ;]

RE: Ogólna dyskusja o PPA - As7 - 21-04-2013 12:14

Jest wiele nisz, tematów zarobkowych. Należy tylko pomyśleć i stworzyć stronę Wink nikt ci nie napisze dokładnie na czym. Bo to robienie sobie konkurencji w temacie. Cracki i hacki to wszyscy mają Wink I żeby mieć duży zarobek z tego to strona musi sie wybić a co za tym idzie długo istnieć i byc dobrze wy pozycjonowana. A do tego musisz mieć duża wiedzę i dużo cierpliwości czasu.

Sam jak na razie jadę na hackach i crackach ale z tym w przyszłym miesiącu koniec Big Grin 2 nowe serwisy otworze i bedę hajs trzepał Big Grin mam przynajmniej taką nadzieje ;D

RE: Ogólna dyskusja o PPA - WazzaP - 21-04-2013 12:16

(21-04-2013 12:14)As7 napisał(a):  Jest wiele nisz, tematów zarobkowych. Należy tylko pomyśleć i stworzyć stronę Wink nikt ci nie napisze dokładnie na czym. Bo to robienie sobie konkurencji w temacie. Cracki i hacki to wszyscy mają Wink I żeby mieć duży zarobek z tego to strona musi sie wybić a co za tym idzie długo istnieć i byc dobrze wy pozycjonowana. A do tego musisz mieć duża wiedzę i dużo cierpliwości czasu.

Sam jak na razie jadę na hackach i crackach ale z tym w przyszłym miesiącu koniec Big Grin 2 nowe serwisy otworze i bedę hajs trzepał Big Grin mam przynajmniej taką nadzieje ;D

Dwa nowe serwisy związane z PPA?? Big Grin

RE: Ogólna dyskusja o PPA - As7 - 21-04-2013 12:35

Tak. Wink dwie nowe strony zarobkowe.
Plany są Big Grin Jak na razie przyglądam sie hostingom. Chyba wybiorę az.pl co myslicie o tym hostingu ?

8zł na miesiąc. Ale 50 gb dysku :O chyba ze securityhost.pl dobre ceny.

RE: Ogólna dyskusja o PPA - WazzaP - 21-04-2013 14:18

Słyszałem wiele złych słów na temat hostingu w AZ, poszperaj sobie w google i poczytaj o nich.

RE: Ogólna dyskusja o PPA - sewirus - 21-04-2013 14:27

ja mam hosting w az i nie narzekam.