Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 23-03-2018 10:29

Wariują wam dziś statystyki?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - rafal366 - 23-03-2018 10:39

Cześć.
Jak epn wypada w porównaniu do admitad?
Wybrałem admitad, bo sami do mnie napisali na facebooku, i jak na razie jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza, że udostępniają API, i jest możliwość umieszczenia w linku tzw subId, na czym mi bardzo zależy, bo szukaniem produktów, i umieszczaniem ich na mojej grupie zajmują się moje administratorki, i dzięki temu wiem która ile zarobiła, i mogę się z nimi rozliczyć.

Czy epn udostępnia takie rozwiązanie? Szukałem, ale niestety nie znalazłem, a niestety API które umożliwia generowanie linków + subId to u mnie warunek konieczny żeby system w ogóle nadawał się do pracy w grupie.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Lukaskov96 - 23-03-2018 21:27

(23-03-2018 10:39)rafal366 napisał(a):  Cześć.
Wybrałem admitad, bo sami do mnie napisali na facebooku, i jak na razie jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza, że udostępniają API, i jest możliwość umieszczenia w linku tzw subId, na czym mi bardzo zależy, bo szukaniem produktów, i umieszczaniem ich na mojej grupie zajmują się moje administratorki, i dzięki temu wiem która ile zarobiła, i mogę się z nimi rozliczyć.
Czy epn udostępnia takie rozwiązanie? Szukałem, ale niestety nie znalazłem, a niestety API które umożliwia generowanie linków + subId to u mnie warunek konieczny żeby system w ogóle nadawał się do pracy w grupie.
Świetna reklama admitad Big Grin

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - rafal366 - 26-03-2018 07:53

(23-03-2018 21:27)Lukaskov96 napisał(a):  
(23-03-2018 10:39)rafal366 napisał(a):  Cześć.
Świetna reklama admitad Big Grin

Nie miałem na celu żadnej reklamy. Po prostu pytam czy ktoś porównywał te dwa programy, i czy epn ma funkcjonalności na których mi zależy.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 28-03-2018 19:12

Aliexpress planuje zbudować magazyn w Polsce. Ciekawe, jak będzie z cenami...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 29-03-2018 13:52

Wydaje mi się, że magazyn w Polsce to fajna sprawa. Ludzie się bardziej pozytywnie nastawią do kupowania tam co skutkować będzie dolarami Big Grin

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 29-03-2018 19:28

Ale skończy się free shipping i dojdzie vat itd.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 30-03-2018 14:27

...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - KosaaxD - 31-03-2018 19:26

Jestem pewien ze ktos zamowil z mojego linku, order widnieje w historii, a pomimo to na epn naliczenia po 20 min. nie ma, mial ktos kiedys tak ? Czy jesli minie kilka godzin powinenem pisac do supportu ?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - gghost - 01-04-2018 17:18

czytaliście, że e-payments od 1 kwietnia nie obsługuje płatności dolarami? Co w takim razie zostaje do wypłat z epn? Tylko bandycki paypal?