Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego (/Temat-Pisanie-tekstow-prosty-i-skuteczny-zarobek-dla-kazdego-99033) |
RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - HubabubaPl - 28-05-2015 06:05 Można wypłacić na pp ? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - tarpan2015 - 03-06-2015 11:31 Czy portal jeszcze działa bo czekam na potwierdzenie rejestracji i od 5 dni cisza. Na poczte też nie odpowiadają. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - zekh - 03-06-2015 12:06 Działa działa, spokojnie, po prostu akceptują masowo i czasem trzeba poczekać. Podsumowując moje 13 napisanych tekstów: sprzedały się wszystkie w ciągu 2-3 dni - zarobek niewielki bo trochę ponad 11 zł ale kilka z tekstów to były krótkie opisy do katalogów, a do tego jak to na początku wszystko pisane za niską stawkę. 7 tekstów zostało ocenionych - 6 na 5.0, 1 na 6.0, łącznie mam ocenę 5,14 czyli podskoczyłam o 2 progi - średnio cena za tekst wzrosła mi o jakieś 30 groszy, zobaczymy jak będzie po kolejnych tekstach. Obecnie jestem w trakcie tworzenia kolejnej serii: obecnie powstały już 3 opisy do katalogów i 3 precelki - zobaczymy czy uda się je sprzedać RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Devil877 - 05-06-2015 14:15 wam też strona nie działa ? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - zekh - 05-06-2015 21:10 Nie działała jakąś godzinkę i później ruszyła, pewnie jakaś awaria. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - nitram - 05-06-2015 21:23 czy ktos jest zainteresowany napisaniem dla mnie 3 artykułów ? http://zarabiam.com/Temat-Zlece-napisanie-3-artykulow-wlasna-tresc-slowa-bez-kopiowania-z-innych-stron-115329 RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - sudi - 05-06-2015 21:25 (05-06-2015 21:23)nitram napisał(a): czy ktos jest zainteresowany napisaniem dla mnie 3 artykułów ? Na jaki temat? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - nitram - 05-06-2015 21:40 branza finansowo-bankowa na pw napisalem. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Cuba - 05-06-2015 23:26 Uzbierałem 240 złotych jak na razie. Dość nieregularnie działam, a i ostatnio mało tych tekstów jest niestety do pisania. Do kiedy musze zlecić wypłatę żeby wypłacili mi 10-tego, czyli w terminie w którym deklarują że robią wypłaty. Musze to dużo wcześniej zgłosić wie ktoś może? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - zekh - 06-06-2015 13:44 Faktycznie, ostatnio jest mniej tekstów, ale mam szczerą nadzieję, że to kwestia długiego weekendu - ludzie są na urlopach i nic nie zlecają. Co do czasu wypłat - nie mam pojęcia. |