![]() |
✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843) |
RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 15-11-2014 21:33 Dzień 101 : Zarobek : 4,69$ Wykonano: - planowanie postów Przebieg działań i przemyślenia Zasięg wciąż beznadziejny, mimo tego dniówka skoczyła do 4,69$. RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 16-11-2014 08:04 Dzień 102 : Zarobek : 3,57$ Wykonano: - Przebieg działań i przemyślenia - RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - master4 - 16-11-2014 16:59 Powodzenia, tylko FP? RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 16-11-2014 17:12 Tylko i wyłącznie ![]() ![]() RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 17-11-2014 12:31 Dzień 103 : Zarobek : 2,69$ Wykonano: - Przebieg działań i przemyślenia Dzisiaj trochę gorzej, mam nadzieję, że to po prostu taki dzień ![]() RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - asiorek - 17-11-2014 13:54 Trzymam kciuki ^^ Dużo share reklam systematyczne posty i najlepiej żeby dużo zarobić wymyśl cos oryginalnego. Wtedy ci sie będzie dobrze sypać ;p RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 18-11-2014 00:37 Dzień 104 : Zarobek : 1,98$ Wykonano: - Przebieg działań i przemyślenia Dzisiaj bez komentarza. Spadło to spadło ![]() RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 19-11-2014 00:52 Dzień 105 : Zarobek : 2,06$ Wykonano: - Przebieg działań i przemyślenia - RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 02-12-2014 10:09 .... RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 06-12-2014 13:01 Decyzja o przerwaniu zarabiania okazała się trochę przedwczesna. Uzupełniłem pierwszy post o brakujące liczby ![]() Prawda jest taka, że na tą chwilę "przerywam" (piszę w cudzysłowie, ponieważ raz na jakiś czas - post z linkami się znajdzie) zarabianie na shorte. I z tej dziedziny, do odwołanie, nie będę uaktualniał stanów konta i dziennych zarobków. Zająłem się sprzedażą reklam i handlem fanpage'ami (erotycznymi, pod skracanie). Śledząc ten dziennik, możemy zauważyć regularny comiesięczny wzrost zarobków. Swoim klientom oferuje darmowe rady co to zwiększenia zarobków na shorte ![]() ![]() Wszystkim "świeżakom", którzy dopiero chcą zacząć również mogę pomóc. Nie jest to "mentoring", które to słowo w zasadzie jest śmieszne. Jestem w stanie objaśnić wszystkie metody jakich używałem i wskazać drogę dalszego postępowania - by zarobki rosły. W zamian wymagam rejestracji z mojego reflinku. Oczywiście takim osobom zawsze służę radą ![]() W mojej "pomocy-mentoringu" oferuję : - bazę danych zawierającą linki - wystarczy, ze je skrócisz na swoim koncie shorte i będziesz mógł używać w zasadzie w nieskończoność ( ponad 1600 linków) - zamaskowanie Twoich linków shorte przed FB - pomoc w rozwijaniu fanpage'a/y - a często nawet podarowanie jakiegoś małego fanpage'a na start ![]() - kompleksowe objaśnienie metod postępowania i dalszego rozwoju - indywidualne podejście ![]() Oprócz tego zapraszam do zapoznania się z tym : 1. Co aktualnie sprzedaję 2. Jaką ofertę reklamową udostępniam . |