![]() |
STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux (/Temat-STREFA-KLIKOW-nowy-polski-bux-93357) |
RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Workis - 25-07-2014 19:54 Nie żebym za bardzo reklamował S-K, czy coś takiego, ale konwersja 1 polecony na sto paredziesiąt kliknięć jest na prawdę bardzo, bardzo dobra. Wystarczy chwilę pomyśleć i trafić dobrą reklamą na tym serwisie i zdecydowanie można w ten sposób zwrócić sobie pieniądze zainwestowane w reklamę z dużą nawiązką. pozdrawiam RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 25-07-2014 20:38 Właśnie otrzymałam informację od naszego developera, że nowe wersje stron StrefaKlikow.com oraz ClixArea.com zostaną wdrożone najpóźniej 4 sierpnia. Osobiście nie mogę się doczekać ![]() Całkowicie podważa to argumenty malkontentów (pewnie z konkurencji), którzy publikują w sieci nieprzychylne nam komentarze. Nowe wdrożenia wraz z całkowitym przebudowaniem stron (także pod względem wizualnym) kosztowały blisko 3x więcej niż łączna kwota wpływów wewnętrznych na Strefie i ClixArea razem wziętych. Poza tym, środki z inwestycji naszych użytkowników są oczywiście nienaruszone. Zatem gdybyśmy chcieli zawinąć tyłki (na co niektórzy wskazują) wydawca Strefy Klików oraz ClixArea nie inwestowałby w nie kolejnych pieniędzy. Samo utrzymanie tych serwisów oraz czwórki ludzi przy nich pracujących codziennie po 8-12 godzin również sporo kosztuje. Ja rozumiem specyfikę tego biznesu i doświadczenia, które macie z wcześniejszych stron, my chcemy jednak (może to za dużo powiedziane, chcemy robić po prostu swoje) zrewolucjonizować rynek pod tym względem. RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - mks22 - 25-07-2014 22:25 Nasz sceptycyzm wynika właśnie w głównej mierze z negatywnych doświadczeń z innych serwisów, gdzie zostaliśmy oszukani. Wszyscy życzą Wam jak najlepiej i trzymają kciuki, jednak każdy będzie już na pewno bardzo ostrożny, bo pewniaków już niestety w tym biznesie nie ma... RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - MrocznyKILL - 25-07-2014 22:35 (25-07-2014 19:54)Workis napisał(a): Nie żebym za bardzo reklamował S-K, czy coś takiego, ale konwersja 1 polecony na sto paredziesiąt kliknięć jest na prawdę bardzo, bardzo dobra. Wystarczy chwilę pomyśleć i trafić dobrą reklamą na tym serwisie i zdecydowanie można w ten sposób zwrócić sobie pieniądze zainwestowane w reklamę z dużą nawiązką. 1 ref na ponad 100 kliknięć nazywasz dobrą konwersją? mój rekord to ponad 20 ref z 250 kliknięć. często chwalę serwis z mojej sygny lecz niestety rekord zdobyłem w innym serwisie ![]() choć to i tak puste gadanie ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - mks22 - 25-07-2014 22:52 Zaczyna mi się podobać to bezpieczne i rozsądne podejście administracji, żeby nie być zbytnio rozrzutnymi ![]() ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - sbgorka - 25-07-2014 22:59 Umowmy sie zadna strona z duzymi zarobkami w szybkim tempie juz nie dycha ![]() ![]() ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - Magdalenek - 25-07-2014 23:13 Dla tych, którzy chcą obserwować rozwój Strefy pod kątem finansowym przygotowaliśmy tzw. Rating Strefy Na podstawie analiz finansowych z każdego dnia zamieszczamy tam wyniki, które oczywiście przekładają się także na Wasze zarobki. Być może na początku liczby te nic Wam nie będą mówić natomiast w przyszłości będą jednym z głównych wyznaczników zyskowności oraz kondycji Strefy. Więcej szczegółów: Rating Strefy RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - sbgorka - 26-07-2014 08:47 Dzisiaj 1,39 elegancko na plus ![]() RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - mks22 - 26-07-2014 09:26 A jest też jakaś szansa, że przetłumaczycie na język polski również stronę międzynarodowową Clixarea? RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux - UmCyK - 26-07-2014 09:46 (26-07-2014 09:26)mks22 napisał(a): A jest też jakaś szansa, że przetłumaczycie na język polski również stronę międzynarodowową Clixarea? Nie ma takiej potrzeby. Ta strona głownie jest zrobiona na świat. |