![]() |
Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabiam w internecie - najlepsze programy (/Temat-Zarabiam-w-internecie-najlepsze-programy-93086) |
RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 22-11-2014 14:07 W Piątek dostałem z głównego naliczenia 26,51$. Łącznie w tygodniu to już 203$ z tego tytułu, a może jutro pomimo niedzieli jeszcze coś wpadnie, tak czy inaczej to chyba najlepszy tydzień pod względem wpływów z reklamy w historii PV. Kupiłem kampanię za 50$ żeby uzupełnić brakujące BAP a za pozostałą gotówkę kupiłem kolejne akcje. Miałem już tego nie robić ale przez noc i dziś rano jeden z większych udziałowców wyprzedawał akcje po bardzo niskich cenach 0,42-0,43$ (łącznie mam obecnie 463 akcje warte ok. 208$). Wczoraj reklamy z porannego naliczenia rozsyłały się bardzo wolno i te większe powyżej 1$ pojawiały się dopiero w godzinach późno popołudniowych, dziś już wszystko przebiegło normalnie. Przed chwilą zostały rozesłany mikro naliczenia i podejrzewam że na dziś to będzie tyle. Stan konta: My Balance: 0,19 $ BAP: 3104000 Wypłaconych środków: 629$ 21.11.2014 Cytat:Grupa BAP.........% puli (x100)……..Wartość puli dla grupy ($)….Liczba osób w gr…... Wysokość głównego naliczenia ($) RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Glypho - 22-11-2014 18:39 Rozumiem że przy rejestracji TRZEBA podać poleconego tak? bo widzę że tutaj wykonując jakieś oferty za $ odejmuje jakiś tam % z tej kwoty za rzecz poleconego? Czy dane konta na PV muszą być takie same jak na Paypalu w razie gdy będę chciał przelać na PP pieniądze? RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 22-11-2014 19:01 Przy rejestracji nic się nie podaje, wyraża się jedynie zgodę na to że osoba z której reflinku się rejstrujemy będzie naszym sponsorem. W PV zawsze 5% z wyklikanych reklam idzie do sponsora, jeśli ktoś zarejestrował się z czystego linku jest poleconym admina i jemu oddaje 5%. Email z rejestracji nie musi być taki sam jak w PP RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Glypho - 22-11-2014 20:29 No więc chyba ostatnie pytanie na dzisiaj, czy trzeba się jakoś z zarobionych pieniędzy rozliczyć? (podatki pity i różne takie) RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 22-11-2014 21:57 Są tylko dwie pewne rzeczy w życiu śmierć i podatki RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - grubyst - 23-11-2014 01:32 Chciałbym się zarejestrować z Twojego refflinku , dasz jakąs poradę na pw jak zacząć w tym działać ? kompletnie zielony w tym temacie jestem. RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 23-11-2014 08:04 @grubyst Wszyscy moi poleceni mogą liczyć na: 1. Pomoc w starcie 2. Ułożenie strategii 3. Darmowy ilustrowany poradnik 4. Stałą pomoc na gg lub email 5. Jeśli tylko posiadam walutę na procesorach to wymieniam bez żadnych prowizji RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Watoga - 23-11-2014 08:15 No to mój ulubiony dziennik pracy ;-) Przejrzysty, prowadzony regularnie, dużo informacji i oczywiście widoczny sukces (czyt. zarobki). A czy myślisz nad wejściem w jakiś nowy program lub czekasz na jakiś zapowiedziany? Np. digadz? RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 23-11-2014 10:07 digadz to na razie wydmuszka, minimum informacji + niegotowy projekt. To że zarejestrowało się tam sporo osób nic nie znaczy, przeważnie jest tak że jeśli w prelaunchu jest dużo zapisanych osób to kapitał wpłaca ok 10%. Programem który przegapiłem/nie miałem do niego zaufania jest adbounz dał zarobić niejednemu ale mnie nie przekonał. Jeśli admin digadz przedstawi dokładną specyfikę projektu zapewne opisze to w dzienniku. RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Wrobel - 23-11-2014 13:33 Mam pytanko na czym polegaja shares MTV? |