![]() |
FireSub - propozycje programów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FireSub - propozycje programów (/Temat-FireSub-propozycje-programow-86409) |
RE: FireSub - propozycje programów - Squnek - 05-03-2014 16:20 Trochę słabo jest SzpiegFacebook ale nie ma SzpiegSMS ;> RE: FireSub - propozycje programów - Skarpetek - 05-03-2014 17:05 Ja proponuje fejk-skype czy coś w tym stylu ![]() RE: FireSub - propozycje programów - Diqtion - 05-03-2014 17:24 Jeżeli proponujecie jakieś nietypowe programy jak "fake skype" to piszcie też co miały by oferować, czy tam jak wyglądać. Może jestem nie obeznany, ale fejk-skype nic mi nie mówi. RE: FireSub - propozycje programów - badii - 05-03-2014 17:29 Fejk-skype to głównie do czatów by posłużył, bo dużo ludzi napalonych siedzi i chcą na skype pogadać ![]() A co ma oferować? Zdjęcia jakieś, przekierowanie do jakiegoś profilu na sex-kamerce albo tzw. NIC ![]() RE: FireSub - propozycje programów - ololo - 05-03-2014 18:15 Cytat:Fejk-skype to głównie do czatów by posłużył, bo dużo ludzi napalonych siedzi i chcą na skype pogadać Wink Dlaczego ktoś miałby chcieć pogadać przez skype i podawać numer tel. jeśli to oprogramowanie jest powszechnie znane i bezpłatne? http://www.skype.com/ daj znać jeśli uda Ci się wypromować instalki skype i jeszcze na tym zarobić na smsach. Znajdę dla Ciebie robotę;p RE: FireSub - propozycje programów - badii - 05-03-2014 18:18 (05-03-2014 18:15)ololo napisał(a):Cytat:Fejk-skype to głównie do czatów by posłużył, bo dużo ludzi napalonych siedzi i chcą na skype pogadać Wink Hehe, to Ty chyba nie wiesz jak to się odbywa XD Jak wejdzie się pod nickiem "MOKRA_DZIUNIA19" na erotyczny czat to zaraz ma się 20 okienek PRIV'A ![]() Każdy praktycznie chce skype, a myślę, że jak pogadasz z nimi chwilę, 'nawilżysz' ich to fake-skype mogłoby przejść ![]() Oczywiście ja na tym zarabiać nie będę bo będę mieć inne programy ![]() RE: FireSub - propozycje programów - Diqtion - 05-03-2014 18:34 To już lepiej fake kamerka live xxx, bo skype to program, a nie strona w sieci. RE: FireSub - propozycje programów - ololo - 05-03-2014 18:48 Cytat:To już lepiej fake kamerka live xxx, bo skype to program, a nie strona w sieci.true RE: FireSub - propozycje programów - Zarobiony_Koles - 05-03-2014 18:59 Pobierz pliki, ale nie zwykłe, przyjazne do gier. Taka jak by strona z grami do pobrania. I gdzieś po prawej stronie pisało: Polecane gry do pobrania: i coś w tym stylu.. Do zwiększenia wiarygodności podstrona z opiniami i button z hyperlinkiem do niej. Mam nadzieje, że chyba Dawid zrozumiał o co chodzi ![]() RE: FireSub - propozycje programów - aero2 - 05-03-2014 19:01 Po prostu stream jak był w fires, tylko lepszy i wiarygodniejszy. ![]() |