![]() |
Poradnik [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny (/Temat-PORADNIK-Darmowy-Internet-Mobliny-79135) |
RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - robi007 - 06-11-2013 20:53 Przecież nikogo nie wyzywałem ani nic z tych rzeczy, jesteś jakiś przewrażliwiony... użyłem tego słowa aby podkreślić moje zdenerwowanie. RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - toonwie - 06-11-2013 21:29 Panowie ja chce korzystać z tego internetu na telefonie głównie ![]() ![]() RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - barto - 06-11-2013 22:02 Ktoś wspominał że ma mała prędkość internetu. To jest zależne od wielu czynników począwszy od lokalizacji, a skończywszy na tym ze mozesz mieć zbrojenia w ścianach które powodują zakłócenia. Możesz spróbować użyć innego urządzenia, przenieść się do innego pokoju i sprawdzić, bądź jeśli mieszkasz poza miastem zainwestować w antene (nie gwarantuje ze pomoże). @toonwie po prostu sprawdź jaki masz aktywowany pakiet, zużyj ten pakiet co masz (ten 50 mb) i wykonaj instrukcje surfera ![]() Post napisany dzięki darmowemu internetowi mobilnemu ![]() RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - surfer0700 - 06-11-2013 22:20 (06-11-2013 21:29)toonwie napisał(a): Panowie ja chce korzystać z tego internetu na telefonie głównie Szkoda że nie czytasz tego co jest napisane w poradniku. Miłego kupowania pakietów internetowych. RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - matek697 - 06-11-2013 23:06 Cholera, na starych starterach z poblokowanymi środkami nie działa *163# (wywala mi "W tym momencie nie mozesz skorzystac z uslugi. Sprobuj ponownie pozniej gdy twoje konto bedzie aktywne"). Czyli muszę doładować za 5 zł minimum ? (żeby konto było aktywne). A na tych darmowych starterach od playa to zadziała? ;d RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - damianus627 - 06-11-2013 23:08 Na darmowych zadziała. Jak chcesz odblokować ten starter, to zmień taryfę przez stronę 24.play.pl, chyba że masz zablokowane przychodzące, to nie dasz radę. RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - asiorek - 07-11-2013 15:09 (06-11-2013 23:06)matek697 napisał(a): Cholera, na starych starterach z poblokowanymi środkami nie działa *163# (wywala mi "W tym momencie nie mozesz skorzystac z uslugi. Sprobuj ponownie pozniej gdy twoje konto bedzie aktywne"). Działa działa, ja korzystam ;P jeden starter masz na 10 dni ważny 3 startery masz miesiąc free neta : D RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - aero2 - 07-11-2013 19:10 Doładowałem konto, bo miałem zablokowane w tym darmowym z Play, ale nic nie mogę zrobić, bo pisze: Play napisał(a):W tym momencie nie możesz korzystać z usługi. RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - TastemanPL - 07-11-2013 21:39 Ja także korzystam z tego darmowego z PLAY RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - aero2 - 07-11-2013 23:17 2,5 Mb/s mi idzie na zasięgu T-Mobile przy 12% nie jest źle, szkoda że nie mają roamingu też z Aero2 to by szło jak burza. ![]() |