Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! (/Temat-Afiliant-com-nie-trzeba-miec-strony-www-zeby-zarabiac-70531) |
RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - szykiryki - 22-08-2013 20:06 Szkoda, akurat u mnie BlaBlaCar sprawował się rewelacyjnie i miałam 100% zatwierdzonych leadów... RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - pixel21 - 22-08-2013 22:38 A no niestety . Fraudy arbo poprostu wyczerpanie ofert zrobiły swoje ;3 RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Nupek369 - 24-08-2013 10:44 Warunki wynagrodzenia: Wynagrodzenie zostanie wypłacone zbiorczo za dany miesiąc, na podstawie wystawionego rachunku lub faktury. Ten rachunek/fakturę to oni dla mnie wystawiają, czy ja im muszę to wystawić? Jeśli ja, to jak to zrobić? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - surfer0700 - 24-08-2013 12:35 (24-08-2013 10:44)Nupek369 napisał(a): Warunki wynagrodzenia: Tutaj masz odpowiedź: Cytat:Wypłata jest możliwa po dostarczeniu nam rachunku/faktury pocztą tradycyjną lub wygenerowania jej on-line w naszym serwisie. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Nupek369 - 24-08-2013 13:59 Faktycznie, wszystko jest w FAQ, dopiero teraz zauważyłem. Dzięki RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - pixel21 - 24-08-2013 14:42 a jak taką fakture mozna dostarczyc ? XD RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Nupek369 - 24-08-2013 16:07 Pixel21, przeczytaj jeszcze raz odpowiedź Surfera... RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - dawidpg - 24-08-2013 16:30 3. Wydawca nie prowadzący działalności gospodarczej i nie będący podatnikiem VAT.[/undefined] kopia dowodu osobistego, oświadczenie o nieprowadzeniu działalności gospodarczej (pobierz) oświadczenia o nie posiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług (pobierz)" Ja jestem w takiej sytuacji i zakładam że jakieś 3/4 z Was którzy tu mają te +- 20 lat też. Czyli aby doprecyzować pytam - ja im przesyłam te 3 dokumenty, nie mam DG więc nie mam jak im wystawić faktury/rachunku - dostaję pieniądze i jak to mam rozliczyć ? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Nupek369 - 24-08-2013 17:53 dawidpg, no ja właśnie nie jestem pewny, czy jestem podatnikiem Vat czy nie. Podatek Vat przecież każdy płaci na towarach i usługach, chyba że to w ogóle nie o to chodzi... RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - dawidpg - 24-08-2013 19:05 Ty mylisz pojęcia Nas dotyczy punkt 3. Wydawca nie prowadzący działalności gospodarczej i nie będący podatnikiem VAT kopia dowodu osobistego, oświadczenie o nieprowadzeniu działalności gospodarczej (pobierz) oświadczenia o nie posiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług (pobierz)" i żaden inny... teraz potrzebujemy kogoś kto tak samo się rozlicza żeby nam powiedział jak konkretnie. |