![]() |
Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! (/Temat-Pelna-wersja-LOCKERZ-COM-Nadchodzi-696) |
RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - k00b1 - 01-03-2010 22:12 Witam. Mam pytanie. Czy jak do rozpoczecia oficjalnej strony nie wykorzystam moich PTZ to one przepadna? I czy naprawde bedzie trzeba płacić dolarami za daną nagrode? RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Alcor - 01-03-2010 22:13 Nie, punkty po oficjalnym starcie lockerz zostaną. Było jakieś info że ptz będą służył do obniżek, a reszte będzie trzeba płacić dolarami, ale zobaczymy jak to będzie. Nic jeszcze nie jest pewne. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Akate - 02-03-2010 16:09 Według mnie to cokolwiek zrobią po starcie oficjalnym, i tak to wszystko będzie nieźle rozbudowane. Ogólnie lockerz jest już popularne, i chyba będą się starać, żeby było jeszcze więcej ludzi. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Yanke$ - 02-03-2010 20:29 To jest najgorsze, co może być - płacenie dolarami. Wydaje się, że Lockerz to nie serwis, gdzie za darmo wygramy nagrody, ale po prostu obniżymy tam sobie sklepowe ceny. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Alexzus - 03-03-2010 00:10 Ja napewno nie będę się dłużej bawić na tej stronie jak dadzą jakieś płacenie dolarami.. Nie mam żadnej karty kredytowej i nigdy nie miałam dolara w ręku, a tak w ogóle to to niesprawiedliwe bo lockerz niby darmowe miało być.. :/ Taa wszystko to "free" musi mieć jakieś haczyki, cukierków za darmo zwykle się nie dostaje.. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Dyzmator - 03-03-2010 07:17 Nie , o ile pamietam zanim Lockerz zostało otwarte były takie plany , że ptz będą tylko obniżkami .. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - BartuS - 03-03-2010 08:22 No to dobrze, że chociaż tego Toucha wychaczyłem ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - 7wgxfyx - 03-03-2010 08:46 na screanie z pierwszej strony widać że nadal będzie można płacić samymi ptz zauważcie ze ptz slider można przesunąć do 100 % , wychodzi że 10 dolarów będzie warte 100ptz.Myślę że będzie dobrze RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - srebrny - 03-03-2010 12:37 może podrożeją nagrody ale za to my dostajemy więcej punktów ja zdobyłem dzisiaj 100ptz na filmach bo zobaczyłem że są . a co ma być w tej następnej karcie obok play (karta jeszcze nie aktywna ) RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - mozambik1 - 03-03-2010 12:59 W tej nieaktywnej karcie na być shop chyba ![]() |