Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał (/Temat-Graj-ze-mna-pomoge-pomnozyc-Twoj-kapital-60560) |
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - WildJoker - 20-11-2012 15:19 Stargard szczeciński? ja pier... skąd on się urwał;] Ale zdjęcie spoko nie ma co. Tak wogóle to skąd wiesz że to jego dowód ? RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - daniel42na - 20-11-2012 15:21 średniowiecze dawno się skończyło a sprawiedliwość wymierza sąd (stety/niestety). Miejmy nadzieje, że logowales się z proxy. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 20-11-2012 15:22 (20-11-2012 15:16)o rly? napisał(a): Jak koleś może ojebywać ludzi to ja mogę udostępniać dane ) a tu się człowieku mylisz nie jesteś firmą, instytucją w której osoba której dane udostępniłeś wyraziła zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych i nie masz prawa publicznie udostępniać jego danych osobowych, numeru pesel, dowodu i zdjęcia a niech jakiś oszust na jego dane weźmie przez internet kredyt to będziesz miał jeszcze większe kłopoty chcesz mieć kłopoty - proszę bardzo i twoja sprawa, wystarczy iż GIT zgłosi i masz pozamiatane RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - o rly? - 20-11-2012 15:30 tomazzi widać że masz mało lat bo głupoty pleciesz, nie będę z Tobą dyskutował o kredytach bo nie masz zielonego pojęcia mi to rybka, nie jestem z polski tak poza-tym. Mogę wam podać nr konta bankowego, jego zdjęcia, kiedy siedzi na kompie jaki adres IP ma, do jakiej szkoły chodzi wszystko chceta ? RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 20-11-2012 15:33 długo nad swoimi głupotami myślałeś ?? nawet za granicą cię znajdą - lat mam zapewne więcej jak ty i mi to rybka czy będziesz miał kłopoty czy nie jak git zgłosi a ma do tego pełne prawo to ty będziesz miał wielkie kłopoty a nie ja RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - daniel42na - 20-11-2012 15:34 Gubisz się chłopie. Tomazzi to jeden z weteranów tego forum. Bajki w stylu nofuture i prawdopodobnie próba zrzucenia podejrzeń na inną osobe. Tak tylko podejrzewam. Btw nie znam takiego państwa jak polska, ale nazwa podobna do Polski. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - o rly? - 20-11-2012 15:39 To że na forum ma 4k postów to nic nie znaczy, niech sobie ma przynajmniej każdy wie że z domu nie wychodzi, internet to nie wszystko a ja mam wyjebane na to mojego kochane miśki Weźcie się za robotę taka moja sugestia. bay bay. RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - daniel42na - 20-11-2012 15:47 Dobrze obrońco sprawiedliwości, który założyłeś profil tutaj tylko po to aby wstawić cudze dane.. Skąd ja znam te praktyki.. nofuture,banzaii i wiele innych twoich "imion". Idź i nie wracaj, choć wiem że nie raz się jeszcze "zobaczymy". RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - tomazzi - 20-11-2012 15:50 (20-11-2012 15:39)o rly? napisał(a): To że na forum ma 4k postów to nic nie znaczy, niech sobie ma przynajmniej każdy wie że z domu nie wychodzi, internet to nie wszystko a ja mam wyjebane na to mojego kochane miśki Weźcie się za robotę taka moja sugestia. bay bay. powiedział co wiedział i z..... idź dzieciaku odrabianiem lekcji się zajmij to taka pora o której też i moje dzieci codziennie lekcje odrabiają wiesz może mówisz o sobie, że nie wychodzisz z domu bo cały czas przy pc spędzasz i grasz w gry ale nie mierz wszystkich swoją miarką i troszkę szacunku do starszych powinni rodzice nauczyć polecam też rodziców psychicznie przygotować, że będziesz miał konflikt z prawem jak git zgłosi sprawę by rodzice na zawał nie padli RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał - bodek7654 - 20-11-2012 15:53 (12-11-2012 01:47)Deotho napisał(a): Brutus nie chcę być niegrzeczny, ale za przeproszeniem gówno wnosisz do tematu. Co prawda wpłaciłem pieniądze GIT'owi bez żadnej umowy i czekam od 2 dni na zwrot + %, ale tak jak piszę na 1 stronie tematu on ZAWIERA UMOWY i wypłaca nawet do 2-3 dni i ufam mu w 100%. Nie ma się czego obawiać, a takie pieprzenie głupot zachowaj dla siebie, bo wiesz tyle co nic. pisalem wczesniej aby uwazac, ale koles ktory robil w ciula od dobrych paru lat was nie ruszalo , niech to bedzie przestroga dla innych ,ze latwa kasa sie zadko zdarza, a i na pewno nie przez takich ludzi teraz jezeli chcecie uzyskac duza moc razenia i szybkiego spotkania z panem to proponuje ugadac sie i zlozyc pozew grupowy duzo szybszy niz szukanie przez policej [ koszt zalozenia 300zl ] , a pan przyjedzie do was szybciej niz myslicie |