Temat Nieaktualny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Temat Nieaktualny (/Temat-Temat-Nieaktualny-59435) |
RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - spkawn - 01-11-2012 14:34 Sterowniki do karty graficznej. W SIECI JEST CAŁKOWICIE ZROOTOWANA NAJNOWSZA WERSJA BLUESTACKA. :-) RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - ari901 - 01-11-2012 14:37 Ja 50 apek teraz musiałem sciągnąć zeby wypłacić 5$ RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - Filipus - 01-11-2012 14:42 Otóż iż nie znam się na komputerach napiszę do Was... Posiadam zainstalowane : RADEON 9550 RADEON 9550 Secondary Mógłby ktoś dać linka do sterowników najnowszych? (Boje się sam szukać żebym kompa nie zepsuł bo nie mam ochoty na formata. ) RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - Filipus - 01-11-2012 16:14 Dobra, sterowniki już są, włączyłem instalowanie, zainstalował się mi na komputerze "Start BlueStacks" i jak go włączam to jest znów to samo, jakieś "Run time download" i tak nawet przez 30 minut, co zrobić żeby instalacja czy co to jest do końca? RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - spkawn - 01-11-2012 16:18 Pobrałeś pewnie taki instalator, który pobiera pliki z ich serwera. Opcją jest też to, że możesz pobrać z internetu całą instalkę (waży coś około 100 mb). RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - TwojaMama - 01-11-2012 16:23 instalator ktory pobiera pliki z serwera w Program data sam sciąga ten instalator 103 mb i można se go skopiować RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - marcinkowski19 - 01-11-2012 16:44 a ja przy instalacij mam taki błąd http://scr.hu/0rzt/eyzt0 RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - mbartelik - 01-11-2012 16:48 Ej, orientuje się ktoś czemu nie mogę pobrać aplikacji z whaff? po naciśnięciu buttonu download ładuje się www i wyskakuje błąd że nie mam uprawień do otwierania tej strony... Zalogowałem się w Google Play przez przeglądarkę, ale to nic nie zmieniło... chciałem nawet zainstalować Google Play jako apk, jednak po instalacji i komunikacie iż zakończyła się pomyślnie ukazuje mi się okienko że muszę zalogować się do konta google, a potem aplikacja jakby się zamyka i nie mam jej w My Apps... Pomocy RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - krzysiek349 - 01-11-2012 17:09 Ja mam problem taki, że poprostu nie mam folderu android w program data,ani w program files, więc nie mam jak się dostać do tych plików...mam wyłączoną opcje ukrytych folderów. Mam jakąś instalkę najnowszą z tymi plikami, ale nie mogę jej zainstalować, ponieważ przy wlączeniu wyskakuje mi informacja, że dana aplikacja już jest zainstalowana (mimo ze odinstalowałem aplikację bluestacks)....Na komputerze jest pełno plików bluestacks'a . Wie ktoś jak temu zaradzić ? albo poprostu czy da rade pobrać cały ten folder android żeby go poprostu wkleić ? RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - RainbowDash - 01-11-2012 17:10 Szkoda tylko, że w Whaff nie ma już wystarczającej ilości apek do osiągnięcia minimum, nawet przy pomocy vpn. |