Royalty7 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Royalty7 (/Temat-Royalty7-51433) |
RE: Royalty7 - investor2012 - 27-06-2012 12:57 (27-06-2012 11:54)marcin82 napisał(a): pojawił się nowy news na stronie: (27-06-2012 12:01)adax84 napisał(a):(27-06-2012 11:54)marcin82 napisał(a): 2. wszystkie zaległe wypłaty powinny być zrealizowane do końca tygodnia - jeszcze trochę cieprliwości RE: Royalty7 - nedved07 - 27-06-2012 13:59 warto inwestowac jeszcze?chce trroche wrzucic/ /ref pisac na gg 43646928 z oferta RE: Royalty7 - adax84 - 27-06-2012 14:07 (27-06-2012 13:59)nedved07 napisał(a): warto inwestowac jeszcze?chce trroche wrzucic/ /ref pisac na gg 43646928 z oferta Poczekaj jeszcze dzień czy dwa, żeby upewnić się, że wszystko w porządku. Coraz więcej osób pisze, że dochodzą zaległe wypłaty, ale jest również sporo osób które czekają od czwartku czy piątku i ciągle mają "Withdrawal Request" albo restart płatności. Osobiście sądzę, że wszystko dobrze się skończy, ale w końcu tutaj chodzi o kasę - więc jeszcze chwilę poczekaj z inwestycją. RE: Royalty7 - ochlapus - 27-06-2012 15:28 Ja osobiście nedved odradzam. Sam zastanawiałem się nad tym programem i Fx7pro ale coś tam zaczęły się małe problemy na fx7pro i choć mnie zachęcano zrezygnowałem, teraz dziękuje losowi za tą decyzje Trochę już program ma i moim zdaniem jest już bliżej końca niż dalej Są inne programy, więc nie ma się co upierać na tym, ale to tylko moja opinia i Ja tak zrobiłem RE: Royalty7 - marcin82 - 27-06-2012 16:21 (27-06-2012 15:28)ochlapus napisał(a): Ja osobiście nedved odradzam. Sam zastanawiałem się nad tym programem i Fx7pro ale coś tam zaczęły się małe problemy na fx7pro i choć mnie zachęcano zrezygnowałem, teraz dziękuje losowi za tą decyzje Trochę już program ma i moim zdaniem jest już bliżej końca niż dalej Są inne programy, więc nie ma się co upierać na tym, ale to tylko moja opinia i Ja tak zrobiłembardzo słusznie. natomiast kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy zachęcają innych do wchodzenia w program, który obecnie ma jakieś problemy. nie myślą o niczym, tylko o tym, jak nabić sobie kasę z poleconych (której nomen omen i tak pewnie nie wypłacą). ja osobiście zawsze staram się uświadomić każdą osobę, która mnie o to pyta jakie jest ryzyko w danym programie. co do R7 - jak napisał adax84 - najlepiej poczekać, aż wszystko się uspokoi. też mi się wydaje, że na programie jeszcze da się zarobić, ale nie polecałbym nikomu wchodzenia akurat w tym momencie RE: Royalty7 - ann - 27-06-2012 17:21 (27-06-2012 16:21)marcin82 napisał(a):Z opóźnieniem przyszły pieniądze:(27-06-2012 15:28)ochlapus napisał(a): Ja osobiście nedved odradzam. Sam zastanawiałem się nad tym programem i Fx7pro ale coś tam zaczęły się małe problemy na fx7pro i choć mnie zachęcano zrezygnowałem, teraz dziękuje losowi za tą decyzje Trochę już program ma i moim zdaniem jest już bliżej końca niż dalej Są inne programy, więc nie ma się co upierać na tym, ale to tylko moja opinia i Ja tak zrobiłembardzo słusznie. natomiast kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy zachęcają innych do wchodzenia w program, który obecnie ma jakieś problemy. nie myślą o niczym, tylko o tym, jak nabić sobie kasę z poleconych (której nomen omen i tak pewnie nie wypłacą). ja osobiście zawsze staram się uświadomić każdą osobę, która mnie o to pyta jakie jest ryzyko w danym programie. Ja polecam r7 bo zarobione mam w nim wiecej ile włożyłem. Jeżeli nawet przestanie działać to i tak jestem na plusie więc nie widze powodów do zdziwienia - a takich mało osób nie ma. Czekam na nitrama na odp. i zaraz wkładam kolejne 60$ RE: Royalty7 - marcin82 - 27-06-2012 17:36 (27-06-2012 17:21)ann napisał(a): Ja polecam r7 bo zarobione mam w nim wiecej ile włożyłem. Jeżeli nawet przestanie działać to i tak jestem na plusie więc nie widze powodów do zdziwienia - a takich mało osób nie ma. Czekam na nitrama na odp. i zaraz wkładam kolejne 60$ty jesteś, ale czy osoby, którym poleciłeś program będą? jeśli coś polecasz, to musisz brać odpowiedzialność za swoje słowa. Oczywiście nie twierdzę, że powinieneś składać poleconym jakieś gwarancje, bo to by było niepoważne, ale powinieneś zawsze przekazać nowej osobie jak najwięcej wiedzy, wskazując też (a w zasadzie przede wszystkim) wady i zagrożenia w programie. nawet więcej - powinieneś zawsze upewnić się, że rozumieją, że mogą stracić zainwestowane pieniądze. dopiero jak przekażesz te wszystkie informacje, dana osoba może podjąć świadomą decyzję, zaryzykować własne pieniądze i w razie niepowodzenia mieć pretensje tylko do siebie, a nie do Ciebie. RE: Royalty7 - adax84 - 27-06-2012 18:13 (27-06-2012 17:21)ann napisał(a): Ja polecam r7 bo zarobione mam w nim wiecej ile włożyłem. Brak komentarza... przecież to nieodpowiedzialne, żeby polecać coś tylko dlatego, że samemu się zarobiło - wiedząc, że program - chociaż prawdopodobnie tylko tymczasowo - ma problemy. RE: Royalty7 - adax84 - 27-06-2012 22:34 Dwie wypłaty doszły, jeszcze "tylko" pięć wisi RE: Royalty7 - player_sct - 28-06-2012 09:31 No ja poki co wczoraj nic nie dostalem.. przydalby sie jakis przelew bo skumulowala sie juz grubo ponad 100$ a tu zaraz trzeba bedzie nowy slot odpalac.... |