Zarabiaj z eBroker! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Zarabiaj z eBroker! (/Temat-Zarabiaj-z-eBroker-44681) |
RE: eBroker - Program Partnerski - mysc - 22-03-2018 16:20 Stanowcze info się dzisiaj pojawiło :> Myślicie, że to coś zmieni w działaniach "biznesmenów z grup FB" ?;P Kod: 1. Zakazane jest wykorzystywanie nazwy RANKOMAT.PL. RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 22-03-2018 19:05 Co ma się zmienić w ich podejściu... mieli gdzieś regulamin będą i mieć gdzieś mail RE: eBroker - Program Partnerski - hejza92 - 23-03-2018 10:17 Ja tam zauważyłem że słynne już 8 etapów zaczęło mniej spamować na Fb ;p RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 23-03-2018 23:07 Mniej spamują od jakiegoś czasu nie od maila. RE: eBroker - Program Partnerski - luxiorsan - 08-04-2018 10:16 ile czasu z reguły trwa weryfikacja wysłanego wniosku o założenie konta bankowego ? I czy wysłanie takiego wniosku przeważnie jest akceptowane czy różnie to bywa RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 08-04-2018 21:13 Zależy od warunków do spełniania. Od miesiąca do 3 jeśli są dłużej trwające na przykład. Akceptowane są jak spełnisz warunki. O co pytasz? Czy oszukują? Nie. Niemniej w każdej sieci zdarzy się każdemu prędzej czy później że system coś nie złapał ciastka, że klient skłamał że skorzystał z naszego linku a wlazł poprzez stronę banku lub z kogo innego linku, że jakaś wtyczka zajumała nam ciastko itd. RE: eBroker - Program Partnerski - luk1992 - 30-04-2018 20:12 Witam, zaczynam przygodę z ebroker i mam takie pytanie skąd na ebroker będą wiedzieć czy dzwonili do mnie z informacją o kredycie? chodzi o CPL jak to jest sprawdzanie żebym dostał to powiedzmy 10 zł ? RE: eBroker - Program Partnerski - twardy - 30-04-2018 20:23 Dzwonia do wrozbity Macieja oczywiscie! Dostaja raport z banku po prostu czy rozmowa sie odbyla czy klient skorzytal z jakiejs oferty etc. RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 30-04-2018 22:59 Maciej za drogi. Ostatnio korzystają z usług Wróżki Pleple... Sory nie mogłem się powstrzymać... ebroker jak inne sieci jak kolega wyżej wspomniał dostają raporty od firm czy banków co zamówiono, jakie leady złożono itd. RE: eBroker - Program Partnerski - novacash - 26-08-2018 12:28 Zapraszamy do programu partnerskiego NovaCash. NovaCash to program partnerski, który posiada głównie programy dotyczące kampanii finansowych, ale też kilka innych. Niektóre kampanie są unikalne i dostępne tylko w tym programie, dlatego warto sprawdzić co dokładnie oferują.Wystarczy kliknąć na stronie w odnośnik „Programy partnerskie”. Obecnie program posiada wiele produktów w ponad 40 firmach (głównie banki i firmy pozabankowe), a wśród nich: - pożyczki pozabankowe, - kredyty bankowe, - pożyczki bankowe, - kredyty inwestycyjne, - kredyty obrotowe, - leasing, - kredyty hipoteczne, - chwilówki, - kredyty konsolidacyjne. Prowizje i zarobki dostępne są na stronie wszystko zależy od programu. Możemy również skontaktować się poprzez formularz kontaktowy na dole strony. Rejestracja oczywiście jest bezpłatna i bez zobowiązań. Więcej można dowiedzieć się tutaj: https://novacash.eu |