Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! (/Temat-Zarabiaj-na-Buxach-Automatycznie-BOT-150284) |
RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - DorszGaming - 11-09-2017 19:52 Mam ponad 2 dolary i nic :/ Pewnie będę musiał napisać do supportu RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - Micosh - 11-09-2017 21:19 @[mcraft] Na AdsToro na betaPTCEvolution wywala Inner Error, zmieniłem na PTCEvolution i działa. Sprawdź sam i jak trzeba to podmień w liście RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - mcraft - 11-09-2017 22:08 Tak to fakt, byłem przekonany że o tym wspominałem. Jeśli jeszcze ktoś nie zmienił AdsToro skryptu na PTCEvolution, niech zrobi to teraz. Dzięki @[Micosh] za zwrócenie na to uwagi. No więc tak zaktualizowałem listę, żeby nie mieszać dodałem je jako kolejne a te które nie działają opisałem na pomarańczowo. Nowe buxy w pierwszym wpisie oraz poniżej, zapraszam do rejestracji. Aktualizacja: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Razem mamy już 96 buxów a to jeszcze nie koniec, plus trzeba będzie wziąć pod uwagę że są/będą w śród nich serwisy które nie płacą. RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - radozlaus - 12-09-2017 00:07 Jak macie inner error sprawdźcie czy macie w update strony uzupełnione pole cookie,jak jest puste ,wejdźcie na buxa gdzie jest lista reklam skopiujcie cookies (w operze prawy przycisk myszy - zbadaj element - Console - gdzie jest >wpisać document.cookie - enter - to co sie wyświetliło skopiować bez '' do update strony w all1tool) korzystam z opery nie wiem jak jest na innych przeglądarkach RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - Snaggy - 12-09-2017 00:49 Jade z koksem. RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - Micosh - 12-09-2017 06:35 Co do odpowiedzi @[radozlaus] polecam skrót klawiszowy CTRL+SHIFT+I, który otwiera Console chyba w każdej przeglądarce // Edit @[mcraft], albo mi się mieni w oczach z rana, albo 85 = 88 RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - mcraft - 12-09-2017 07:05 Masz racje ale już jestem w pracy ok 17 to poprawie. @[radozlaus] Dzięki śliczne za podpowiedź dziś ogarne jak to zrobić na reszcie przeglądarek i dodam do pierwszego wpisu instrukcje RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - Micosh - 12-09-2017 07:30 @[mcraft] i jeszcze Green Forest Clix (#70). Jest dostępna możliwość i próbowałem wypłacić $0.02, ale wyskakuje komunikat, żebym wypłacił co najmniej $2. RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - mcraft - 12-09-2017 07:48 (12-09-2017 07:30)Micosh napisał(a): @[mcraft] i jeszcze Green Forest Clix (#70). Tak wiem też się na tym zawiodłem. Zkeciłem kolejne wypłaty PayPalbux, w3adz oraz kalanij ads1share cofnął zleconą wypłatę wiec zleciłem raz jeszcze. RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! - Karaczanowy - 12-09-2017 09:06 ja próbowałem zlecić wypłatę na hdbux, lecz została cofnięta |