![]() |
W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny (/Temat-W-tym-roku-bede-zapie-al-jak-poje-ny-142334) |
RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - mahuzz - 29-07-2017 21:53 Paweł, szacunek za cały dziennik! ![]() Jestem zdania @[mysc] - według mnie to krok w tył, nie to że pozycjonowanie czy promocja, a zarobki. A moralność da się zawsze naprawić. Np. content który naprawdę zainteresuje potencjalnego 'kupującego'. Wiadomo, że jeśli są to subskrypcje MT, to ciężko dawać coś powiedzmy abonamentowo, ale w kwestii SMS Premium jest dużo prostsza. A afiliacja to byłby niezły wybór według mnie! ![]() Pozdrawiam, wszystkiego dobrego! RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - Zarobiony_Koles - 29-07-2017 22:01 Ja w Polsce, robię na stolarni, a po ośmiu godzinach czasami więcej wracam i do 22 na budowie jestem. Tak to wygląda, że nie mam czasu na nic. Na działanie w internecie, myślę aby po wakacjach rzucić robotę. RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 07-08-2017 20:21 Witam Drugi rozdział czas zacząć!!! ![]() ![]() Jakoś mi tak brakuje tego relacjonowania ze coś robię a chuja z tego mam ![]() ![]() ![]() ![]() Metody zarobku to: PPI, Skracanie, Ankiety Skracać nie zacząłem, ale powoli buduje społeczność pod skracanie ![]() ![]() ![]() Jakie są moje cele? Otóż narazie będzie skromnie czyli 9$/dziennie ![]() 1000zł miesięcznie ale nie poświęcając temu więcej niż 1,5godz dziennie. Pewnie mnie skrytykujecie ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że przez tydz zarobiłem z Clixsense ponad 10% sumy którą zarobiłem przez 3 miechy na subach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po osiągnięciu 9$ cel zostnie zwiękoszny do 15$. Chyba już wszystko powiedziałem na ten temat zarabiania, chociaż pewnie o czymś zapomniałem. Czas na zaplecze do sklepu internetowego! Nie będzie to zaplecze typu SEO jak miało być, a będzie to raczej budowanie społeczności. CELE 31.12.17: Blog - 60 artów i 5 000 uv/mies Fanpage - 7k like Kanał na YT - 3k subów Założenie konta i napisanie 100 postów na największym forum w tej branży. Pozdrawiam wszystkich czytających. RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - danoneksss - 07-08-2017 20:41 Brakowało mi Twoich wpisów ![]() Powodzenia! ![]() RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - Zarobiony_Koles - 07-08-2017 21:32 Witam Pana! Gdzie pracujesz teraz? Nadal mięsny ![]() RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - mahuzz - 07-08-2017 21:44 Cytat:Blog - 60 artów i 5 000 uv/mies Ambitnie! ;-) Cytat:Zarejestrowałem się z refa natinki11 Big Grin A niech dziewczyna ma Big Grin Ładnie systematycznie pracuje Big Grin Pozdrawiam twój najwierniejszy polecony :* :* Aaaaa, dżolero! Podrywaczu Ty ![]() Cytat:Kanał na YT - 3k subów Podbij na GG, podrzuce Ci coś fajnego, co Ci pomoże, błyskawicznie.. ;-) No i jedziesz z tym! Nie hejtuje w sumie przejścia z subów na co innego, bo każdy ma inne myślenie i swój rozum, ale może rozważ.. nie wiem... PPI mobilne na traffic worldwide np? ![]() Pozdro mordeczko! RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 08-08-2017 05:40 (07-08-2017 21:32)Zarobiony_Koles napisał(a): Witam Pana! Gdzie pracujesz teraz? Nadal mięsny Co ty ![]() ![]() ![]() @[mahuzz] Wieczorkiem podbije na GG ![]() RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - Bazor - 08-08-2017 12:25 Że też wam się chce po takich męczarniach coś ruszać w necie. Ja jako pracownik xero różnorakiego tym bardziej mi się nie chce coś robić chociaż czasami się zmuszam lub porobie coś w pracy jak nie ma klientów ![]() RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - paweuq - 08-08-2017 16:18 @[Bazor] Trzeba się zmuszać ![]() ![]() Już po pracy ![]() RE: Czy w 2017 uda mi się zmienić życie? Rzucić etat... - wrzochal11 - 08-08-2017 16:35 Czas i tak upłynie.. Ile razy, to słyszałem: "Chętnie bym coś zmienił, ale ta praca, nie mam kiedy, jestem zmęczony.. i tak dalej" To sobie pomyśl, że tak do końca życia będziesz musiał tyrać. Przypomnij sobie te wszystkie niemiłe momenty z pracy, to jak stoisz rano w korku, to jak jedziesz w ścisku w autobusie, to jak musisz pracować z ludźmi z którymi pracować nie chcesz, to jak zmęczony jesteś zawsze po pracy, że tyle pracujesz i nie stać na normalne życie, że nie możesz skorzystać z ładnej pogody, bo jesteś w pracy - To wszystko to jest dopiero marna perspektywa, a zapewniam Cie, że samo nic się nie zmieni - BO SAMO NIC SIĘ NIE DZIEJE. Czasu mamy wszyscy tyle samo, to że przeznaczamy go na jakieś głupoty (ciężkie pracowanie na dobrobyt kogoś innego), to już tylko i wyłącznie nasza sprawa. Dopóki będziemy dawać się wyzyskiwać, to nic się nie zmieni ![]() Dobra rozpędziłem się trochę, starczy ![]() Życzę powodzenia autorowi tematu oraz wszystkim idącym inną drogą niż większość, |