Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - DorszGaming - 08-12-2016 20:49

Program działał, ale teraz go włączam i pojawia się tylko ten czarny ekran a w nim:
Co robić?

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 09-12-2016 10:50

Dalej masz ten błąd? Trudny przypadek.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - DorszGaming - 09-12-2016 15:37

Tak, nadal tak mam

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 09-12-2016 16:10

Trudno mi tu coś doradzić, pierwszy raz spotykam się z takim problemem.
Spróbuj może:
- Aktualizuj jave
- Usuń te bux'y, które widnieją w error (wcześniej zapisz sobie klucz i inne dane jak chcesz)
- Pobierz jeszcze raz program, stwórz nowy osobny folder i zobacz czy działa

- Musisz kombinować

No i jeśli nadal nic nie da rady to pozostaje napisać na clickers lub do supportu.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - DorszGaming - 09-12-2016 17:44

Dobrze już działa, musiałem prawie wszystkie pliki przenieść do nowego folderu z programem Big Grin

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 09-12-2016 19:39

No to super Wink

Dzisiaj nie robiłem aktualizacji, jutro będzie.
Ale łapcie jak ktoś chce aktualizacje do clixsense:
http://www16.zippyshare.com/v/TWEUTAtU/file.html

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - Shejker - 09-12-2016 20:34

Czy istnieje plugin pod paidverts?

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 09-12-2016 21:00

Tak, jest na clickers.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - Shejker - 09-12-2016 22:31

(06-12-2016 00:50)Heidi napisał(a):  Siemka.
W buxie "Rewbux" mam taki problem, że w statusie jest "Solving captcha", ale captcha mi się nie wyświetla. Wylogowywałem, dodawałem buxa na nowo, ale bez rezultatów.
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy możliwa jest sytuacja, w której "ads4btc" i "clicksbux" kończą swoją pracę (Done) mimo, że nie nie została kliknięta ani jedna reklama ?

Pozdrawiam, spokojnej nocy.

Jeśli masz wykupionego solvera to go wyłącz dla tej strony. Miałem ten sam problem.

RE: Multiclicker 2 - Wielki poradnik + oferta generowania kluczy - xdax1 - 10-12-2016 12:58

Kolejna aktualizacja:

Dodano:
189. adsquill: TEST (min. $3) - grid
190. rapclick: TEST (min. $2)
191. finaxbux; TEST (min. $5)

Aktualizacja:
93. Clixsense

Zmiany:
182. earntoclick: TEST -> SCAM (strona nie istnieje)
117. myrevchase: TEST -> SCAM (strona nie istnieje)