![]() |
[SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME (/Temat-SCAM-Larawith-me-3-dziennie-LIFE-TIME-137267) |
RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - kanibal54d - 26-10-2016 07:58 Cytat:Forum jest od tego aby wyrażać swoje opinie i to właśnie zrobiłem! Chłopie, W swojej poprzedniej wypowiedzi nie odniosłeś się w żaden sposób do programu Lara natomiast zacząłęś opowiadać o innych programach. Cytat:W teorii nie do końca, bo revshare powinien zarabiać z zewnętrznych źródeł / innych usług na tyle aby utrzymać się bez dodatkowych inwestycji w np. AdPacki, natomiast niestety w praktyce jest jak jest i tutaj się z tobą zgadzam. Zewnętrzne źródła dochodu to najczęściej bajki albo kropka w morzu potrzeb. Kilka sprzedanych koszulek, czy 2000$ miesięcznie z Adsense nie jest w stanie pokryć zoobowiązań admina wobec często milionowych długów dla użytkowników. Świetnym przykładem jest tutaj bujnie promowany TrafficMonsoon jako realna firma sprzeająca realną reklamę, a jak się później okazało ponad 99% dochodu do firmy stanowiły kupione paczki reklamowe. Co do Lary wiele osób namawiało mnie, natomiast długość trwania tego HYIPu odwiodła mnie od pomysłu wchodzenia tutaj. RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - adamcio99922 - 26-10-2016 08:14 Wg mnie nie ma żadnej różnicy pomiędzy REV Share ![]() No może jest... W zwykłym HYIP wpłacasz kasę i tyle Cię interesuje, żeby ją codziennie wypłacić lub jak tam jest już ustawione czasowo. W tym wszystkich wynalazkach chodzi TYLKO I WYŁĄCZNIE o większe zaangażowanie. Jeśli się angażujesz i KLIKASZ reklamy etc. to siłą rzeczy więcej uwagi temu poświęcasz oraz całość staje się dla Ciebie ważniejsza, a jak cenciki spadają to siłą rzeczy i polecasz każdemu. ZAANGAŻOWANIE. Więcej różnic nie dostrzegam. RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - ArturBy - 26-10-2016 18:09 Cytat:Chłopie, Odniosłem się do postu i wyraziłem swoją opinie. Od tego właśnie jest forum, a Ty zacząłeś wbijać do tego zęby... Cytat:Zewnętrzne źródła dochodu to najczęściej bajki albo kropka w morzu potrzeb. Kilka sprzedanych koszulek, czy 2000$ miesięcznie z Adsense nie jest w stanie pokryć zoobowiązań admina wobec często milionowych długów dla użytkowników. Jak jest do końca, tego nie wiemy - natomiast jak możemy zauważyć programy z limitami wypłat i zewnętrznymi źródłami dochodu nawet w postaci koszulek czy Adsense działają znacznie dłużej niż programy, które tego nie mają.. czyli dobre sprawdzenie i weryfikacja w wielu przypadkach może być bardzo przydatna. Więc póki Co - wychodzi na moje. Cytat:Co do Lary wiele osób namawiało mnie, natomiast długość trwania tego HYIPu odwiodła mnie od pomysłu wchodzenia tutaj. Gdybyś wszedł w program, który nie płaci, to byłoby to co najmniej dziwne.. ale zobaczymy czy wrócą czy nie - okaże się pewnie w najbliższym tygodniu. RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - kanibal54d - 26-10-2016 18:16 Cytat:Odniosłem się do postu i wyraziłem swoją opinie. Od tego właśnie jest forum, a Ty zacząłeś wbijać do tego zęby Ja po prostu odpowiedziałem na komentarz odnośnie opowieści o innych programach. W końcu po to jest forum, a to jak Ty to odbierasz to jest Twój problem. Żeby była jasność nic w Ciebie nie wbijam ![]() Cytat:Jak jest do końca, tego nie wiemy - natomiast jak możemy zauważyć programy z limitami wypłat i zewnętrznymi źródłami dochodu nawet w postaci koszulek czy Adsense działają znacznie dłużej niż programy, które tego nie mają.. czyli dobre sprawdzenie i weryfikacja w wielu przypadkach może być bardzo przydatna. Sprzedaż koszulek Cupsell może otworzyć każdy i w każdej chwili i mylisz się, jeżeli uważasz że to jest wyznacznikiem powodzenia programu. Jeżeli nie ogarniasz też Adsense to wcześniej Ci powiedziałem. Fajnie, że jest, ale to kropla w morzu potrzeb. Cytat:Gdybyś wszedł w program, który nie płaci, to byłoby to co najmniej dziwne.. Nie będę nawet tego komentował. RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - ArturBy - 26-10-2016 18:45 Cytat:Sprzedaż koszulek Cupsell może otworzyć każdy i w każdej chwili i mylisz się, jeżeli uważasz że to jest wyznacznikiem powodzenia programu. Jeżeli nie ogarniasz też Adsense to wcześniej Ci powiedziałem. Fajnie, że jest, ale to kropla w morzu potrzeb. Oczywiście, że może otworzyć - natomiast jedni to robią a inni nie. Jedni wykorzystują ten potencjał zarobku - mały czy nie mały ale jednak jest - a inni mają to w.. tyle, bo nie zależy im na jakimkolwiek pozyskiwaniem zewnętrznych dochodów tylko sprzedaży AdPacków, i często jak zbiorą odpowiednią kwotę to zwijają interes.. Nie napisałem nigdzie, że te wszystkie "zewnętrzne dochody" wystarczą aby pokryć cały "obiecywany" zysk dla osób, które zainwestowały w AdPacki. Napisałem jedynie, że nie zgadzam się z tym, że każdy Revshare jest identyczny bo niektóre mają jakieś zewnętrzne dochody (czli defacto działają według schematu Revshare - przynajmniej częściowo) a inne nie mają ich wcale. Plany marketingowe też często mają różne, zarządzają nimi różne osoby więc nie można wszystkich wkładać do jednego wora - TAKIE JEST MOJE ZDANIE. Ja mam swój własny schemat selekcji i jestem póki co bardzo zadowolony, tego się trzymam i już. Każdy ma swoje zdanie na ten temat ale jak wcześniej napisałem - to forum, a forum jest właśnie od tego, żeby wyrażać swoje opinie ![]() Co do Lary, był to pierwszy program lifetime jakim się zainteresowałem i Ja osobiście potraktowałem go czysto hazardowo - uda się zarobić to się uda, nie to trudno. Dlatego nie polecałem go innym. Co dalej będzie zobaczymy ![]() ![]() RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - Fallriv - 26-10-2016 19:53 https://www.youtube.com/watch?v=4VkysWvPQfo Ciekawa analiza tego co się dzieje z Larą, w sumie ma gość sporo racji - nie przekreślał bym jeszcze Lary tak zupełnie ![]() "Prepare for the worst, hope for the best" ![]() RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - ArturBy - 26-10-2016 20:18 (26-10-2016 19:53)Fallriv napisał(a): https://www.youtube.com/watch?v=4VkysWvPQfo Otóż to ![]() Jestem tego samego zdania. Nie nastawiam się na powrót Lary ale cały czas pozostaje ta iskierka nadziei ![]() RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - rafi213 - 28-10-2016 21:42 RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - Fallriv - 30-10-2016 14:46 Przecież to żaden update, a gość nagania do innego programu wykorzystując upadek Lary ![]() RE: [SCAM]Larawith.me - 3% dziennie - LIFE TIME - rafi213 - 30-10-2016 16:03 A czy ja napisałem że to update, to ten gościu z filmiku tak oznaczył go, po prostu wrzuciłem filmik o Lara ![]() ![]() |