clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji (/Temat-clixsense-i-inne-bez-inwestycji-na-czym-zarabiam-bez-inwestycji-135499) |
RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 04-11-2016 08:28 Nie zaliczyli mi dzisiaj ankiety, a całą zrobiłam Na końcu był jakiś błąd "failed". A robiłam 20 minut za 0,85 $... Napisałam do nich zobaczymy co odpiszą... RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 04-11-2016 09:41 Dobiłam już łącznie do sumy 600 $ zarobionych w tym programie Wysyłam zdjęcie z clixaddona z sumą ile zarobiłam łącznie. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Darken - 04-11-2016 12:33 Jestem w Clix jakoś od miesiąca i póki co 9 ankiet i żadnej mi nie zaliczyli albo jak kończe ankiete to potem się wyswietla, że takiej ankiety już nie ma... RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 04-11-2016 12:59 (04-11-2016 12:33)Darken napisał(a): Jestem w Clix jakoś od miesiąca i póki co 9 ankiet i żadnej mi nie zaliczyli albo jak kończe ankiete to potem się wyswietla, że takiej ankiety już nie ma... A uzupełniłeś survey profile (takie małe okienko z pytaniami o Tobie) i trzymasz się ściśle według uzupełnionych danych? A w ogóle nieraz zdarzy się taki pech jak mi dzisiaj, że zanim wypełnisz ankietę to już niestety miejsca w ankiecie zapełnione. Dlatego warto mieć clixaddona aby w miarę szybko pojawienia się ankiety ją uzupełnić. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Darken - 04-11-2016 14:40 Mam uzupełnione i się trzymam, czekam, może w końcu jakaś mi zaakceptują RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 08-11-2016 13:30 Wczoraj otrzymałam kolejną wypłatę Wczoraj też udało mi się 2 ankiety zrobić i mieć bonusik. Zbiera się już na kolejną. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 08-11-2016 20:09 Znów mi nie zaliczyli ankiety, a jak piszę do clixsense to piszą, że jak im zleceniodawca nie zapłaci to nie mogą mi zapłacić. I tu wpadłam na pewien pomysł. Zamiast do clixsense postanowiłam we własnym zakresie napisać email do cint i opinion world. Teraz właśnie napisałam w sprawie 2 ankiet i podałam ID ankiet i napisałam, że nie otrzymałam za ankietę na clixsense. Do cint napisałam email, a do opinion world przez formularz kontaktowy. Zobaczymy czy to coś da. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 15-11-2016 20:18 I kolejna wypłatka otrzymana dziś Dzisiaj też mi zaliczyli ankietę, której kilka dni temu mi nie zaliczyli i o którą pisałam email do cint Może pomogło to, że do nich na własną rękę pisałam. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 15-11-2016 22:08 Teraz postanowiłam, że następnym razem wypłacam jak mi się trochę więcej uzbiera Dotąd wypłacałam od razu po osiągnięciu minimum, od razu jak mogłam. Teraz trochę poczekam i będzie jednorazowo więcej RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Bitkowski - 16-11-2016 20:07 jak ty to robisz? w tamtym miesiacu i 2 miechy temu po 10 dolcow, w tym mam ledwo 2,5 dolara uzbierane.. masakra. Cały czas mi ankiety odrzuca nie przez zakwalifikowanie sie(moze w 3 przypadkach). |