Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. (/Temat-Leadmore-Kolejna-rewolucja-Odbierz-nagrody-na-ktore-zaslugujesz-127260)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Maciejoss20 - 28-03-2017 18:08

W weekend było super, a teraz wychodzę na minusie :/ Dzisiaj tylko uv wpadają praktycznie. No nie jest za kolorowo z tymi konkursami ostatnio.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Majka - 29-03-2017 08:34

Brał ktoś doładowanie w sklepie? Jest w postaci kodu do wybranej sieci czy bezpośrednie doładowanie na numer telefonu?

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 29-03-2017 09:18

To co się dzieje w innych sieciach nie wpływa na nasze działania, nie mamy też powodów by wyłączać programy. Najważniejsze to by partnerzy promowali je w sposób zgodny z prawem.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - wydra87 - 29-03-2017 10:32

(29-03-2017 09:18)Leadmore napisał(a):  To co się dzieje w innych sieciach nie wpływa na nasze działania, nie mamy też powodów by wyłączać programy. Najważniejsze to by partnerzy promowali je w sposób zgodny z prawem.

Takiej informacji oczekiwaliśmy Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - bartek9330 - 29-03-2017 11:23

(29-03-2017 08:34)Majka napisał(a):  Brał ktoś doładowanie w sklepie? Jest w postaci kodu do wybranej sieci czy bezpośrednie doładowanie na numer telefonu?

Wysyłają kod doładowania

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Maciejoss20 - 29-03-2017 21:23

Niestety FB zaczyna się ostro brać za promowanie programów! Nie pomagają już własne utworzone domeny... Wykupiłem domenę A i B. Domenę A przekierowałem na B a domenę B na skracacz programu niestety fb wykrywa skracacz jako groźny link i domena A i B już do niczego się nie nadaje :/ Tworzyłem różne nazwy domen ponieważ myślałem, że może czepia się jakiegoś słowa niestety obojętnie jaką nadać nazwę fb się czepia... Problem występuje przy konkursie LTE. Z innymi programami było ok chociaż teraz już sam nie wiem może i tamte wykrywa :o

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - joey_ - 29-03-2017 21:37

Po pierwsze to fb już dawno sie za to wziął a po drugie przekierowanie Ci zawsze wykryje, inaczej się to da obejść ale chyba nie będę o tym pisał na otwartym forum. Wystarczy pomyśleć bądź poszukać Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Maciejoss20 - 29-03-2017 21:44

zawsze zwykłe przekierowanie działało więc mnie to dziwi...

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - wojtekmi12 - 08-04-2017 12:42

Od ilu punktów jest trzeci poziom, bo już od dwóch miesięcy stoi na samym końcu 2, a uzbieralo się 3500 lc i nie wiem czy brać mixy czy coś jest tam ciekawego Wink

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Maciejoss20 - 09-04-2017 09:57

Dzisiaj coś słaby dzień się zapowiada. Myślałem, że w weekend więcej wyciągnę jak w zwykłe dni robocze, a tutaj konwersja leci tylko w dół :/
Nie wiem czy piny nie przychodzą czy jakaś awaria, albo taki tragiczny dzień.
[Obrazek: konwersja.png]